Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tök kezdő vagyok StarTrek...

Tök kezdő vagyok StarTrek témakörben, szeretném elkezdeni, de nem tudom, mit és hol? A sorozatot mindenképp meg kell, vagy, csak elég, ha a filmeket megnézem?

Figyelt kérdés
Ja és annyi, hogy olvastam, hogy a Star Wars-osok nem rajonganak érte! Legalább 30x láttam a 6 filmet, érdemes egyáltalán nekiállni? :D

2013. szept. 30. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Én tökéletesen értettem a sorozat nélkül, szerintem két különálló dolog. Nem lenne ekkora sikere, ha végig kéne nézni hozzá a sorozatot.

A Star Warsos témában nem tudok segíteni, de szerintem nézz bele, nem törvényszerű, attól hogy az egyiket szereted szeretheted a másikat is. Ha nem tetszik max kikapcsolod, nem vesztesz vele semmit.

Nagyon jó filmek, mindenképp érdemes megnézni, én még a sorozaton is gondolkozok, bár most elég sok mindent nézek :)

2013. szept. 30. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy Star Wars-os, szerintem nézhető volt a Star Trek film. A 2. részt még nem láttam, de az első okés. Sokat ne várj tőle, és akkor kellemes kikapcsolódás lesz. A sorozatát nem ismerem.
2013. szept. 30. 16:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Én a régiekre gondoltam :D

A Csillagösvénnyel szeretném kezdeni

2013. szept. 30. 16:50
 4/7 anonim válasza:
Nos erőt kell venni magadon :D. és először biztos nehéz lesz elvonatkoztatni a néha nevetséges sztoriktól és jelmezektől.... DE és most jön a DE ha végignézed és belemerülsz átéled az egész univerzum nagyságát és mély tisztelet és alázatot érzel majd az alkotok iránt. Egyébként én azt javaslom hogy kezd el a az - Új nemzedék - 3 évadától nézni, aztán mikor kész jöhet a - Deep Space Nine - amikor az is kész megnézheted a filmek közül a - 8. Kapcsolatfelvételt, a 9. és a 10-et is - A 10 már nagyon modern fullos úrcsata látványos téll bitang jó, a 8-nak meg a története fontos vagy legalább is nosztalgikus de star trek alapkövetelmény :D egyébként az is jó már meg jó csata van benne nem gagyi. Na és utána jöhet a - jöhet a Voyager - aztán miután azt is végignézted jöhet az - Eterprise - azmár csúcs modern faxa űrcsaták jók a párbeszédek... na ésmiután ez kész és újra megnézet a 2009-es filmet szívfájdalom lesz hogy a Vulcan elpusztul :D:D:D. egyébként az eredeti Kirk kapitány nagyon gagyi fanatikusok most leszurnák a tehetnék de téll nagyon gagyi a díszletek a jelmezek a párbeszédek a technika az egész unalmas... a filmek közül mondjuk 4.5.6. az még egész jó. a kettő (a régi kettő) a KHAN haragja meg uncsi de megnézheted majd ha végeztél az egésel kiváncsiságból hogy mi különbség van ez a khan és az uj khan között :D:D:D:D:D baromi szar a régi Új nem zedék első két évadán talán azért érdemes valhogy áterőszakolni magad de 3. évadtól már az is jó. Deep Spac Nine első két évada is elég unics de azért nem annyira és akadnak nagyon jó részek. Voyager az már az egész 7 évad jó egy-két gagyi rész leszámítva évadonként. - Enterprise - meg az egész jó úgy ahogy van. Remélem tudtam segíteni és ha végeztél a házival (elfog tartani vagy egy hónapig) remélem üdvözölhetlek a Star Trek fan-ok hatalmas családjában jah és mondanom se kell Csillagkapu mind 3 film és mind 3 sorozat (SG-1, ATLANTIS, UNIVERSE) Remélem az összes évad összes részét láttad legalább 2szer mert ha nem akkor ejnye bejnye. Az kötelező! ha lehetne az alaptantervbe tenném :D:D:D:D:D
2013. okt. 11. 10:38
 5/7 anonim válasza:

Szóval a sorrend és javítóm egy kicsit (mert Star Trek 10. Nemezis érdemesebb inkább a Voyager után megnézni):

1. Star Trek - Új Nemzedék (7 évados sorozat kb. 1988-1995)

2. Star Trek - Deep Space Nine (7 évados sorozat kb. 1991-1998)

3. Star Trek 8. - Kapcsolatfelvétel (Film azt hiszem 1998)

4. Star Trek 9. - (nem tudom a címét, Film kb 2000)

5. Star Trek - Voyager (7 évados sorozat kb 1993-2000)

6. Star Trek 10. - Nemezis (Film kb. 2002)

7. Star Trek - Enterprise (4 évados sorozat, kb 2000-2004)

8. Star Trek (Film, pontosan 2009)

9. Star Trek - Sötétségben (Film, pontosan 2013)

10. Nosztalgiázás, régebbiek megnézése ha bírod a gagyit és kíváncsi vagy rá... Star Trek - (mittudom én mi 4 évados sorozat Kirk kapitány és Spock kaladjai kb. 1970) Aztán a Filmek Star Trek 1. - Csillagösvény, Star Trek 2. - Khan haragja, Star Trek 3. - Spock hazatér (vagy mi) Star Trek 4. - (nem tudom mi a címe) Star Trek 5. (nem tudom mi a címe) Star Trek 6. (azt hiszem ez a "A nem ismert tartomány" de lehet hogy ez az 5. címe), és végül a Star Trek 7. - Nemzedékek (azt hiszem ez a címe. Ebbe már Picar kapitány van nem Kirk de a magyar hangok nagyon idegesítőek nem azok mint az Új nemzedék sorozatban)

2013. okt. 11. 10:56
 6/7 anonim válasza:
Na persze ez nem a kronológia sorrend!!! De én ha újra kezdeném így csinálnám mert a régik téll nagyon gagyik bár mivel fan vok valamennyire eltudok vonatköztetni, csak valamennyire ezért nem vok igazi fanatikus.
2013. okt. 11. 10:59
 7/7 anonim válasza:
2013. okt. 11. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!