Tök kezdő vagyok StarTrek témakörben, szeretném elkezdeni, de nem tudom, mit és hol? A sorozatot mindenképp meg kell, vagy, csak elég, ha a filmeket megnézem?
Én tökéletesen értettem a sorozat nélkül, szerintem két különálló dolog. Nem lenne ekkora sikere, ha végig kéne nézni hozzá a sorozatot.
A Star Warsos témában nem tudok segíteni, de szerintem nézz bele, nem törvényszerű, attól hogy az egyiket szereted szeretheted a másikat is. Ha nem tetszik max kikapcsolod, nem vesztesz vele semmit.
Nagyon jó filmek, mindenképp érdemes megnézni, én még a sorozaton is gondolkozok, bár most elég sok mindent nézek :)
Én a régiekre gondoltam :D
A Csillagösvénnyel szeretném kezdeni
Szóval a sorrend és javítóm egy kicsit (mert Star Trek 10. Nemezis érdemesebb inkább a Voyager után megnézni):
1. Star Trek - Új Nemzedék (7 évados sorozat kb. 1988-1995)
2. Star Trek - Deep Space Nine (7 évados sorozat kb. 1991-1998)
3. Star Trek 8. - Kapcsolatfelvétel (Film azt hiszem 1998)
4. Star Trek 9. - (nem tudom a címét, Film kb 2000)
5. Star Trek - Voyager (7 évados sorozat kb 1993-2000)
6. Star Trek 10. - Nemezis (Film kb. 2002)
7. Star Trek - Enterprise (4 évados sorozat, kb 2000-2004)
8. Star Trek (Film, pontosan 2009)
9. Star Trek - Sötétségben (Film, pontosan 2013)
10. Nosztalgiázás, régebbiek megnézése ha bírod a gagyit és kíváncsi vagy rá... Star Trek - (mittudom én mi 4 évados sorozat Kirk kapitány és Spock kaladjai kb. 1970) Aztán a Filmek Star Trek 1. - Csillagösvény, Star Trek 2. - Khan haragja, Star Trek 3. - Spock hazatér (vagy mi) Star Trek 4. - (nem tudom mi a címe) Star Trek 5. (nem tudom mi a címe) Star Trek 6. (azt hiszem ez a "A nem ismert tartomány" de lehet hogy ez az 5. címe), és végül a Star Trek 7. - Nemzedékek (azt hiszem ez a címe. Ebbe már Picar kapitány van nem Kirk de a magyar hangok nagyon idegesítőek nem azok mint az Új nemzedék sorozatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!