Melyik az az anime amit mindenképp látnom kell?
Viszonylag kevés animét láttam, és nem mindig merek újba belekezdeni, mert nagyon utálom félbehagyni őket, ha nem tatszik. Ezért, kíváncsi vagyok, nektek melyik volt az amelyikről úgy gondoljátok, mindenképp meg kell nézni :))
Köszi, előre is :)
Kimi ni Todoke 1-2
Nana
Durara
Bleach
Natsuyuuki rendezvous
Romeo & Julia
Lovely Complex
Kamisama hajimemashita
Kaichou wa maid sama
Vampire Knight
Naruto
Uta no Prince-sama
Yamato Nadeshiko Henge
Death Note (kicsi ijesztöbb)
Elfen Lied (szintén)
Sekaiichi Hatsukoi 1-2 (yaoi)
Junjou Romantica (yaoi)
egyenlöre ennyi jut eszembe ;3
Nana, Naruto, Death notes, Bleach, Fullmetal Alchemist, Chrono Crusade, Full Metal Panic!, Conan, a detektív, Ghost in the Shell,
Mind sorozat. Mondjuk én ezeket animax-en láttam, nekem be jöttek.
Innen ezeket láttam:
Kimi ni todoke 1-2
Lovely Complex
Kamisama hajimemashita (ezt a 3at nagyon szeretem)
Vampire Knight
Naruto
Death Note
Elfen Lied
Full metal Panic
Ezek közül igazából az összes tetszett :))
Köszönöm a válaszokat, írhattok még!
hanasaku iroha
hakuouki (1-3 évad + ovák movie-k és special)
hiiro no kakera
rozen maiden
inu boku ss
sword art online
yamato nadeshiko shichi henge
kurage hime
anohana
school days
shugo chara
accel world
ao no exorcist
romeo x juliet
hiyokoi
amnesia
dusk maiden of amnesia
the wolf children ame and yuki
hotarubi no mori e
nagareboshi lens
hauro no ugoku shiro
kaleido star
black rock shooter
nodame cantabile
yu yu hakusho
tonari no kaibutsu-kun
Say I love you!
kiki a boszorkányfutár
weiss survive
shinsekai yori
mirai nikki
another
higurashi no naku koro ni
umineko no naku koro ni
shiki
Én is elég keveset láttam már,ezért nem sokat tudok ajánlani. Viszont azt garantálni tudom,hogy ezek tetszeni fognak c:
Remélem,más még nem ajánlotta őket ^^
Ha láttad a Naruto-t,ajánlom a Naruto Shippuden-t (ha esetleg még nem láttad volna.) Két és fél évvel a sztori után játszódik.A grafikája nagyon sokat javult,és a szereplők is jobban néznek ki,mert idősebbek.És természetesen érettebben is beszélnek valamennyire.Még mindig fut,de csak magyar felirattal (az Animax most nincs olyan helyzetben,hogy szinkronizálni tudják).A fillereket ajánlatos kiugrani.Ezt azért mondom,mert megnéztem őket,aztán szidtam a sorozatot,hogy tele van fillerrel xd Aztán csak rátértem a lényegre,és már egyből nem volt unalmas,és a sorozattal sem volt semmi bajom c:
Zestuen no Tempest - 24 részes.Nagyon jó történet.Sokszot idéznek a Hamlet-ből és A vihar-ból.Gyönyörű a grafika,és tele van bishikkel *w* Mind a 4 főszereplőnek gondosan meg van tervezve a karaktere,jelleme.Rövid,de megunhatatlan.
(Előző vagyok)
Zetsuen no Tempest*
És ajánlani tudom a Wolf's Rain-t is. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!