Milyen oldalakat ismertek ahol eredeti nyelven/szinkronnal + angol felirattal (felirat lehetőséggel) filmek?
Előre is köszi!
Egyet ismerek, de ott nincs alapértelmezetten felirat lehetőség és mivel nem teljesen értem miket mondanak mindig ezért nekem kellene a felirat.
Eddig letöltöttem külön mindkettőt, de nincs helyem a gépen (torrent miatt), így kellene egy ilyen online oldal.
Köszönöm!
Viszont olyanra gondoltam ami nem úgymond szolgáltatás, magyarán nem fizetős.
Nem szeretnék belemenni ebbe a körbe, hogy xy ft-t rászánhatnék mielőtt még belekezdene valaki aki olvassa a kérdést :)
Értelek, de nem 1 hónapig szeretném használni ingyenesen :)
A HBO használtam egy ideig ismerős által viszont nekem olyan kell ahol eredeti nyelven van és úgy van angol feliratra lehetőség. Nem szeretek magyarul nézni filmeket.
#4 Az GBO GO-n angolul is fent vannak a filmek, és általában angol és magyar felirat is van.
Ilyen ingyenes oldal pedig nincs, YouTube-on vannak fent filmek, amelyeknek lejárt a szerzői jogi védelme, vagy eleve szabad felhasználású alkotás, ha érdekel tudok küldeni pár listát.
Továbbá néha kerülnek fel jogellenesen is filmek, de, azokat általában hamar eltávolítják, esetben próbálkozhatsz a Vimeo és a Dailymotion oldalakkal, néhány film az Indavideo és a Vida felületére is felkerül ilyen formán.
Ennyi, ha jó minőség és eredeti nyelv + felirat is kell, akkor marad a streaming, vagy a kölcsönzés, pl. YT-n egy csomó film nézhető 800-1500 Ft körüli áron, ami nem olyan sok, kevesebb, mint egy átlagos mozijegy.
"YT-n egy csomó film nézhető 800-1500 Ft körüli áron, ami nem olyan sok, kevesebb, mint egy átlagos mozijegy."
Mondjuk ez 1 filmért szerintem sok. Netflixen ennek a kétszereséért annyit néz meg, amennyit akar.
Azért nem akarok szolgáltatást venni vagy feliratkozni mert a netflix is szép még jó, de nem mentem vele sokra az 1. Hónapban mivel 10 filmből vagy sorozatbol 7 minimum nem volt fenn.
Így hiába jó ár a HBO vagy a netflix. Ezt szerintem megértitek.
Akit amúgy szintén érdekel a válasz azóta már úgy ahogy megoldottam.
Torrent+szedek le hozzá külön feliratot illetve találtam pár olyan oldalt ahol aránylag nézhető minőségben vannak fenn a dolgok. Akit érdekel írjon privatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!