Melyik a legjobb anime?
szerintem legjobbak:
Higurashi no naku koro ni (horror meg nyomozás úgyhogy kicsit elvont)
Umineko no naku koro ni (szintén)
Air, Clannad, Kanon (szép történet, a végén sírás :D :,()
Shuffle! Oretachi ni tsubasa wa nai (romantikus vígjáték, utóbbit most kezdték el magyar felirattal feltölteni)
úristen!! senki sem mondta a legjobb animét a világon??!!
NARUTO 4 ever minden mennyiségben!
japánban a legnézettebb 3 anime: one piece,naruto,bleach. one piece egy nagy kalap sz@r nem tudom mit esznek rajta a japánok. de magyarországon minden animét 100× osan felűlmulja a naruto. vagyis a sima naruto nem annyira jó, de a shipuuden állati. nehogy félreérts,a sima naruto is nagyon jó ADDIG míg nem láttad a shippuudent! én a sima naruto-ról le nem tudtam szállni,és amikor megnéztem a shippuudent,az annyira felűlmulta majdnem elolvadtam. tesék egy kis bemutató: sima naruto: http://www.youtube.com/watch?v=IabjgUtB7pw
naruto shippuuden: http://www.youtube.com/watch?v=kJCMQXNvADk
a főszereplőt onnan ismered meg hogy: szőke tüsis haja van, a arcán mindkét oldalon 3 csík, narancssárga ruhában jár.
röviden ennyiről szól a történet: naruto (főszereplő) születésekot belé zárták a 9 farkú rókadémont. telt múlt az idő ninja lett, barátokat szerzett, és a legjobb bartja rosz útra tért és elhagyta a falut. És narto vissza akarja hozni.
Saját TOP 10-es listám:
1. High School of the Dead
2. Phantom
3. Ef - A Tale Melodies
4. Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru
5. Dance in The Vampire Bund
6. Death Note
7. Air
8. Inuyasha
9. Elfen Leid
10. Bleach
De még vannak jók...
És még megemlíteném régi nagy kedvenceimet:
Yu Yu Hakuso
Soul Eater
Code Geass
CSODÁlkozom hogy a világ legjobb animét nem irtátok:OOO
ONe piece több mint 500 részes de még mindig nemm unalmas kevés benne a filler
Kedvencek( nagyon ajánlom^^):
-Itazura na Kiss(muszály megnézned!)( én kénytelen voltam belepörgetni, mert olyan izgi volt, hogy nem tudtam várni:D)
-Naruto
-Spiral(muszály megnézned!)
-Gost Hunt(muszály megnézned!)
-Lovely Complex(12x láttam, de nem unom:D)
-Yamato Nadeshiko Shichi Henge( én kénytelen voltam belepörgetni, mert olyan izgi volt, hogy nem tudtam várni:D)
-Inuyasha
-Fruits Basket
Remélem segíthettem( én felirattal néztem őket)(indavideón nézd, mert megszünt a videoplayer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!