Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legjobb anime?

Melyik a legjobb anime?

Figyelt kérdés
Én Bleacet nézek, és Death note-t néztem, Sailoor Moont is végig, néztem, de ezek a nagyon ismertek. Szeretnék ismerni több animét.
2008. nov. 16. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
Egyetértek az löző kommentiroval :)Ha szereted a verekesős ninjas,és kalandos animéket,Naruto a legjobb!Főleg a Shippuden részek,nagyon jók.Néztem egy pár részt a Dragon Ballból és Bleaceből,de közel sem volt(számomra),ennyire jó egyiksem mint Naruto.Ezen kivül,mást nem nagyon néztem...
2011. márc. 7. 15:41
 22/74 Manton Jager ***** válasza:

Death Note. Egyértelmű. Már, ha sikerül átlátnod, mi, mikor, miért történik, és ki, mivel, mikor, mire utal... Szóval, kell hozzá némi intelligencia, de megéri:D

Ne tévesszen meg a Death Note-láz, a fél társaságnak fogalma sincs a dologról, hiába látta, a főszereplők neveit nem képesek leírni... A DN kivételesen nem azért népszerű, mert jó, vagy mert sokat harcolnak benne, hanem mert tele van bishikkel. Az, hogy zseniális, amellett, hogy szórakoztató, már csak hab a tortán:D

De hogy mondjak mást is.

A Kuroshitsuji is nagyon jó (nekem különösen a második évada a kedvencem), nézhető az Elfen Lied is. (Bár a főszereplők jelentős hányada halálosan idegesített, de ez nyilán nem releváns)

A Hellsing és a Devil May Cry is egyszer nézős szerintem, bár ez előbbinek a zenéje azonnal padlóra küldött, annyira tetszett!

A 07-Ghost lehetett volna jobb, de ha szereted az érző lelkű Kiválasztottakról szóló megható történeteket, akkor lehet, ez is tetszeni fog.

Jaaa, és az Avatar! Ha akarsz röhögni, egy kicsit gyereknek lenni, akkor arra az is nagyon jó!:)

2011. ápr. 28. 23:06
 23/74 anonim válasza:

Hmm,

Am majdnem mindent mondtak.

A Death Note sztem is a sok csavar miatt jó. Elég elgondolkoztató,

De ha már filozofikus anikéről van szó, akkor

ott van a Durarara

ezt még nem mondta senki :D

A DMC (Devil May Cry) már csak azért is mert egyzserűen észveszelytő a főhős karaktere XD

De persze itt vannak az alapok is, amik tutik FMA, Inu, Bleach ( ez utóbbi csak a harc miatt érdekes..nekem legalább is)

De az animaddicson minde nrajta van...

2011. ápr. 29. 16:26
 24/74 anonim válasza:

Am leíro még a kedvenceimet...

csak úgy játszásiból , aztán lehet talál vki vmit ami tetszik is neki.

Szal nagy kedvenc Fullmetal Alchemist.

aztán: Devil May Cry (már említettem....

Durarara

Madlax ( polgárháboró közepe, elég elvont, de tud pörögni is)

Fate/stay night . (nem mintha hinnék a sorsban, de ez jó volt)

Special A ( ha nevetni szeretne vki :D)

és háát, hiába lány vok XD Romeo x Juliet ( de ez az egyetlen romantikus) ^^

Somedays Dreamer (e z is kissé elvont, de ez a szó ne ilyesszen meg senkit, élvezhető)

Fractale ( jővőben játszódik,úgy tudnám leírni, h épp a Terminátor ellentéte.)

Claymore ( vér...)

Inuyasha...ezt sztem nem kell bemutatni..egy ideig a csapból is ez folyt. :D

2011. ápr. 29. 16:42
 25/74 anonim válasza:
Nem vagyok nagy anime ismerő vagy rajongó, de van egy, amit végig láttam, és nagyon durván megfogott. Sokat lehet rajta nevetni, sokszor viszont érzelmes, egy-egy könny is kicsordulhat... Nagyon jól össze van rakva. Mindemellett jó a történet és a fantáziája is. Ez az anime nem más, mint az Avatar - Aang legendája (Néhányan Utolsó léghajlító néven ismerik).
2011. máj. 17. 00:03
 26/74 anonim ***** válasza:
InuYasha és Elfen Lied. ^^
2011. máj. 17. 07:02
 27/74 anonim ***** válasza:

Nekem az Avatar volt az első anime amit végignéztem, szerintem nagyon aranyos.

Aztán ott van a Naruto ill. a Naruto Shippuuden, nekem nagyon nagyon bejött! :)

Nézem még a Fairy Tailt, ott szerintem nagyon jók a karakterek és vicces is.

Death Note-ot nem olyan rég kezdtem el nézni, de nagyon állat!

Ja, és ott van még InuYasha...

2011. máj. 23. 16:50
 28/74 anonim ***** válasza:

special a

nagyon jo anime:x

2011. jún. 7. 20:48
 29/74 anonim ***** válasza:
meg a hellsing is jo:)
2011. jún. 7. 20:48
 30/74 anonim válasza:

Tengen Toppa Gurren-Lagann aszem ezt senkise írta valszeg mert nem ismert egy anime de ez engem nagyon megfogott a történet a harcok kb ezeket veheted észre benne : akció, dráma, kaland, mecha, sci-fi, tragédia, vígjáték vagyis szinte mindent.

De néztem még ezeket is / még nézem :

-Bleach

-kateikyoushi hitman reborn

-full metal alchemist

-elfen lied

Nem irok egyikről se h miről is szólnak mivel hogy az animeaddicts -en meg tudod nézni

Zoltanszky

2011. jún. 13. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!