Melyik a legjobb anime?
Figyelt kérdés
Én Bleacet nézek, és Death note-t néztem, Sailoor Moont is végig, néztem, de ezek a nagyon ismertek. Szeretnék ismerni több animét.2008. nov. 16. 18:56
11/74 anonim válasza:
ja és ezeket megtudod nézni videoplayer.hu-n magyar felirattal :) előző voltam azaz Nanami :) pusz
12/74 anonim válasza:
kaleido star, én nagyon élvezem megéri megnézni:)
13 éves
13/74 anonim válasza:
a hellsing kifejezetten jó, de az OVA, a sorozat szvsz nagyon vacak... jó még a serial experiments lain, ajánlom mindenkinek. És igen, a tenshi no tamagót is érdemes megnézni.
14/74 anonim válasza:
Hmm... Nehéz kérdés... Szerintem a Naruto a legjobb, de ne az animax-en nézd, mert ott szar a szinkron ! A googleba beírod hogy Naruto 1. rész és kiadja a videoplayer oldalát amin rajta van. A Naruto folytatása a Naruto Shippuden. A legtöbb rész part1 és part2-ben van fenn. A Naruton kívül nagyon jó még a Vampire Knight. A Vámpírlovagnak csak egy baja van, hogy rövid ,ha jól tudom 26 rész a Vampire Knight Guilty-vel együtt. Van még egy NAGYON jó a Fullmetal Alchemist. Ezt már említették előttem is, de ezt muszáj volt megemlítenem, mert ez a Narutoval vetekszik nálam .:) Amik nem olyan jók, de egész jók az a Blood+,YYH-a szellemfiú (ez elég régi anime), Elfen Lied,Paradise Kiss,Méz és lóhere,FMP.
15/74 anonim válasza:
Most a Gunslinger Girl-t nézem, de a Death Note fogott meg a legjobban. A Lovely Comlex-et és a Full Moon wo Shagashite-t is nagyon szeretem, de a favor a Shugo Chara ^^
16/74 anonim válasza:
Death Note, Naruto(ezt kb már az 5. éve nézem, és nagyon oda vagyok érte, remélem nem ér véget) amiket úgy néztem meg eddig végig amik tényleg nagyon tetszettek!
Többivel sincs bajom, most, hogy van kiktől kérni (komák), mégtöbbet nézek, de azért a mozifilmekről és sorozatokról sem mondok le (Dr. Hause).
17/74 anonim válasza:
Háát, hasonló típusúak, mint amiket felírtál: Ghost Hunt, Full Metal Panic (mind a három évad: FMP, Fumoffu-> ez egy kicsit más, TSR), Vampire Knight
18/74 anonim válasza:
Naruto,FMP,Bleach ezek a legjobb animék szerintem.De lehet hogy másnak más a véleménye.
19/74 anonim válasza:
A Lovely comolex. Romantikus, és nagyon VICCES! Ezt ajánlom.
20/74 anonim válasza:
Narutonál nem találtam még jobbat, aki szereti az ilyen harcolós fejlődős animét annak feltétlen ajánlom. Szerintem messze jobb mint a Dragon ball vagy a Bleach. Kedvelem még az Inuyashát, FMA, Soul eater (bár ehhez kell egyfajta ízlés mert a legizgalmasabb pillanatba képes átcsapni fárasztó humorba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!