Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Ncore-ról?

Mi a véleményetek az Ncore-ról?

Figyelt kérdés

Jöhet hideg-meleg vélemény, lehetőleg részletesen!

Bocsánat, ha rossz kategóriába soroltam a kérdést!

2019. okt. 2. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem:)
2019. okt. 2. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen 'velemenyekre' vagy kivancsi? Hogy megvan-e ott minden, amit keresel? Vagy hogy mennyire jofejek az adminok es bevesznek-e maguk koze? Vagy... de tenyleg, mire?
2019. okt. 2. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg minden jöhet! :) amit gondolsz róla!
2019. okt. 2. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan jó, sok filmet ott sem találok, esetleg csak magyar nyelven... :/
2019. okt. 2. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
nagyon jó, de az szenyóság, h a bot torrenteket nem lehet letölteni mert nincs seed illetve vannak vírusos játékok és ezt nem hajlandóak elismerni
2019. okt. 3. 00:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy cset szoba. Ha ezt figyelemben tartja valaki, nincs gondja.

Jó, hogy meghívós.

Kíváncsi vagyok hunok mikor vezetik be a t tilalmat. Remélem csak az után, hogy normális bért adnak ;)

2019. okt. 3. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki Ncore-on se találja meg, amit keres, az szerintem máshol se. A legnagyobb adatbázissal rendelkezik. Fenn vagyok más torrent oldalakon is, de mikor azokra regisztráltam és elkezdtem keresgélni..

..olyan volt mint egy pofánverés.

Az meg hogy valamit ott nem találunk az ne legyen negatívum, mert "minden" sehol nincs.

2019. okt. 3. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!