Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ncore miert nem akkar seed elni?

Ncore miert nem akkar seed elni?

Figyelt kérdés

azt irja folyamatosan hohy Stopped

kitöröltem es ujra letoltotem de akkor is Stopped

2019. aug. 7. 03:02
 1/5 HalkHogen ***** válasza:
73%
Nem állítottad túl alacsonyra a seedelhető torrentek számát? Mert ha van 10 korábbi torrented a kliensben, amit seedel, és neked 10-re van állítva a seedelhető torrentek száma, akkor a továbbiakat nem fogja feltöltögetni, míg nem bővíted a számot.
2019. aug. 7. 08:01
 2/5 qkker1 ***** válasza:
100%
Milyen torrent klienst használsz?
2019. aug. 7. 08:48
 3/5 qkker1 ***** válasza:
28%
Mi faxért írtad ki a kérdést, ha priváttal zaklatsz??????
2019. aug. 7. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Az elején csak fél óra elteltével frissít legelőször, mikor bekapcsolod a gépet. Csináltál automatikus tracker frissítést? Vagy lehet tényleg a várósornál van a hiba. Vagy még amiket mondani szoktak, az a tűzfal/router.
2019. aug. 7. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
frissítsd a torrentet-klikk utorrent vagy amit használsz-jobb klikk és frissíted a filmet. nálam is előfordul gépindításkor ,ilyenkor frissítem és kész.
2019. aug. 7. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!