Mi/melyek azok a filme (ek) amiket kb mindenki szeret de te utálod?
Nálam a Deadpool leginkább ami ilyen. Mindenki áradozik hogy mekkora jó film meg milyen vicces meg szórakoztató, szerintem egy ordenáré, gusztustalan, idióta film 3 éveseknek, debil poénokkal meg túltolt alpári szexualitással és infantilizmussal.
Illetve nem utálom, de a Szárnyas fejvadász népszerűségét és kultuszát sosem tudtam megérteni, unalmas, katyvasz és depresszív film számomra.
Meg most írtam ki pont egy kérdést, ahol A Szoba c. film (2015) népszerűségének az okát keresem, mert azt is Oscarral meg mindennel elhalmozták, hát, altatónak jó volt. És mondom ezt úgy hogy szeretem a főszereplő színésznőt.
Az utálom erős túlzás, de nem rajongom a szuperhős filmekért, és teljesen hidegen, hagy minden MCU film.
Nem igazán szeretem a Rambo mozikat sem, és az első The Expendables film sem tetszett.
Mondjuk én eleve nem rajongom a modern filmekért (2000 utáni alkotások), persze vannak kivételek.
MCU filmek
Star wars filmek
Halálos iramban filmek
Titanic
Az új star wars filmek
Forest Gump
Pánikszoba
Szép remények
Gyűrűk ura
Amúgy a Szárnyas fejvadász nem mostani film és ezt kell szem előtt tartani.
Megelőzte a korát mindentéren, a hangulata, ami ugye köszönhető a képi világ és zene ütős párosának, mai napig megállja a helyét és példamutató!
Szuperhős filmek (egyedül a Watchmen tetszett)
Avatár
Hobbit filmek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!