Értettétek a mentalista utolsó részének a végét? Lesz 3. évad?
Mi volt ez a versike a végén? Miért feküdt egy kopár szobában, ahol a falon red john jele volt?
Ti értitek? O_o
Sziasztok! Nem tudom, nézi-e még valaki ezt a témát, de én csak most láttam a fent említett részt, gondoltam azért leírom a véleményem. Szerintem kizárt, hogy Rigsby legyen RJ, hisz az első évad 23. részben szereplő vak nő személyleírása alapján RJ kb 170cm magas, Rigsby viszont szerintem magasabb, mint 170cm. Ha a red=vörösből akartok kiindulni, akkor ennyi erőből Van Pelt is lehetne, hiszen ő is vörös hajú... Az, hogy Patrick apja lenne, szerintem megint csak kizárt. A helyszínelős srác tűnik a legvalószínűbbnek, csakhogy ő tényleg túl fiatal, illetve azt sem értem, hogyha lényeg lenne az, hogy ugyanaz a hang, és ebből derült ki az eredeti verzióban, hogy ki is RJ, akkor a magyar szinkronban miért változtatták át RJ hangját, és nem ugyanaz a szinkronhang volt, mint a srácé?!
Igazából fogalmam sincs, ki lehet RJ, de elvileg július 29-én elkezdik vetíteni RTL-en a 3. évadot.
És ha az egyik kérdező még nem tudná, melyik volt az apás rész, tessék: 2. évad 10. rész.
Na ennyi voltam, sziasztok!
A versről a 3. évadban több szó lesz. Amit a mozicsillag.hu oldalon lehet megnézni, magyar felirattal, kivéve a 3. évad utolsó részét ( eper és krém)amiben mutatják Red John-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!