Értettétek a mentalista utolsó részének a végét? Lesz 3. évad?
Figyelt kérdés
Mi volt ez a versike a végén? Miért feküdt egy kopár szobában, ahol a falon red john jele volt?
Ti értitek? O_o
2010. júl. 13. 22:20
11/62 anonim válasza:
és krisztinának férfi hangja van?!...
12/62 anonim válasza:
akkor majd még gondolkodok rajta. Csak annyit mondj meg, hogy, ugye azt az idézetet amit a pincér nagybátyjáról mondott azt csak ott hallhatta a Red John is. Vagy semmi köze hozzá?
13/62 anonim válasza:
meg az első évad végén is kaptunk róla egy személyleírást..
14/62 anonim válasza:
A maszk alatt bármi lehetett, vannak ilyen hang megváltoztató gépek. Ez egy film.. azt tesznek bele amit akarnak.
15/62 anonim válasza:
neharagudj... de az elejéről lemaradtam, és angolul nézem felirattal. A magyar szinkron nem mindíg ugyanaz mint angolul.. elmondanád hogy mit mondott neki? mert mondom, más a szinkron..
16/62 anonim válasza:
17/62 anonim válasza:
Valami ilyesmi volt, hogy "Húzd a gázt" (ezt mondta a pincérnek a Krisztina az étteremben) Ezt elvileg csak a Petrick, a pincér, és ugye a csaj hallhatta. És a rész végén mikor találkozik a Petrick meg a Red J. akkor Red J ugyan ezt mondja a Petricknak.
18/62 anonim válasza:
húzd a gázt? am a magyar szinkronban nemlehet bízni.. azt nem a forgatókönyv írók csinálják..
am ezt mondta R.J. Patricknek:
Tigris, tigris, csóvafény
Éjszakáknak erdején,
Mily kéz adta teneked
Szörnyü és szép termeted?
19/62 anonim válasza:
Valami hasonlót mondott. És még ez után mondta azt, hogy húzd a gázt.
20/62 anonim válasza:
basszus 71%-os nemmondodel ? :D húú énnagyon kiváncsi vagyok angolul meg nemértem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!