Értettétek a mentalista utolsó részének a végét? Lesz 3. évad?
Figyelt kérdés
Mi volt ez a versike a végén? Miért feküdt egy kopár szobában, ahol a falon red john jele volt?
Ti értitek? O_o
2010. júl. 13. 22:20
1/62 anonim válasza:
lol :D Én is pont most tettem fel egy mentalistás kérdést:P Ez a kedvenc sorozatom. Amúgy én nem igazán értettem, még egyszer legalább meg kell nézni :P
2/62 anonim válasza:
Tigris, tigris, csóvafény
Éjszakáknak erdején,
Mily kéz adta teneked
Szörnyü és szép termeted?
értemértem..(:
3/62 anonim válasza:
igaz hogy kb 5× kellett megnéznem angolul..de megérte..;)
4/62 anonim válasza:
máshogy magyarul: Tigris tigris éjszakán, erdejében sárga láng, mely örök kéz szabta rád, e rettentő szimmetriád?
angolul : TIGER, tiger, burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Could frame thy fearful symmetry?
5/62 anonim válasza:
jah, és annyit mondok (segítek) hogy szerintem hogyha tudni szeretnétek hogy ki is red john, akk ne magyarul nézzétek, hanem angolul, és figyeljétek a hangot!... : )
6/62 anonim válasza:
Nekem van egy sejtésem, de nem szeretném megtudni, hogy jól gondolom e :D
7/62 anonim válasza:
akk csak írd le a tippedet..(: nemmondom el hogy ki is valójában, ha nemszeretnéd..
9/62 anonim válasza:
Én legelőször magára Petrickre gondoltam. (elborul az agya stb, stb) De ez már kilőve. Aztán most a csajra, Christinára (v hogy írják). De az meg kicsit egyértelmű lenne. Viszont az alapján meg, hogy tudta azt az idézetet, csak a pincér lehet (vagy újból a csaj..) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!