Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok nagyon félelmetes...

Tudtok nagyon félelmetes horror filmeket?

Figyelt kérdés
Nekem pl az Ördögűző, Démonok között gyenge volt és nem is tetszett.Nem tudom miért tarjáka azt félelmetesnek, nekem inkább vicces volt. Pl ördögűzőnél az hogy a végén már több hangon beszélt a kislány. Inkább ilyen realisztikusabbat szeretnék nézni, nem ilyen szellem démon meg mittomén milyen lények. Csak fogalmam sincs hol keressek ilyen filmeket
2019. aug. 19. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy túl sok realisztikus horror lenne. Ezektől a filmektől is szerintem azért félnek az emberek, mert hisznek a szellemekben és alapból paráznak tőlük valamiért. Pedig a létezésük bizonyíték a túlvilág létezésére, ergó a filmek szereplőinek inkább örülniük kéne, hogy biztosan tudják nem szűnnek meg létezni. De helyette sötét helyeken, égő gyertyákkal mászkálnak és azt várják, hogy jöjjön egy jump scare.

Keress olyan horrort, ami a te saját félelmeidből merít...pl. pókok, gyilkosok, mély víz...azok lehet majd hatással lesznek rád. Ha a szellemeket nem találod ijesztőnek, akkor a róluk szóló filmeket sem fogod ijesztőnek tartani.

2019. aug. 19. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

A Köd (2007)

34 éves vagyok, és mái napig rémálmaim vannak tőle, pedig én aztán Freddy Krőgeren nőttem fel, meg ilyenek...!

2019. aug. 19. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:

The ritual ( rendesen paráztam, pedig unalmasnak találom a horror műfajt.)

Triangle (Háromszög) Nem belezős, inkább lélektani, de elég brutál.

2019. aug. 19. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Mitől félsz? Olyan horrort kéne keresned.

Vannak olyan lélekgyilkos filmek mint a Megan is missing vagy Rettegés háza(2018).

2019. aug. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!