Mondanátok jó félelmetes horror filmeket?
Tébolyultak (új)
Fantomok
Mártírok
Erre én is kíváncsi lennék.
Nekem mondták az:
Annabell, Az (IT), Az apáca, Kör (itt sz összes), paranormál activity és még jó pár filmet, egyik se volt igazán félelmetes.
10 éves koromba is szerettem már a horror filmeket, sokat láttam, de valahogy egyik se volt félelmetes, mindegyikbe van valami sablon. A zene ami a hangulatot fokozza többnyire mindent elárul, nincs benne soha semmilyen váratlan fordulat, vagy nem kiszámítható cselekedet.
Pl pszichopata gyilkos van a házba, én ott állok a nyitott ajtónál, én elég messze van tőlem egy másik térsékbe. Mit csinálok??
A; Ki szaladok az utcára üvöltözve mint a sakál és megmenekülök.
B; Felszaladok gyorsan az emeletre majd bezárkózok a fürdőbe ahonnan nincs menekvés.
Na ná, hogy minden esetbe a "B" válasz a nyerő. Vagy ha elrejtőzünk valahova igyekezzünk úgy lihegni, mintha 3 néger pakolna hátulról, úgy hátha nem talál meg.
Én már elégedett lennék egy normális horror sztorival is ami nem sablonos.
Pokolba taszítva
Aki bújt, aki nem
A texasi láncfűrészes
Halálos kitérő 1.
Halálos hallgatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!