Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen horror filmeket ajánlot...

Milyen horror filmeket ajánlotok, ami tényleg félelmetes?

Figyelt kérdés
Horrormaratonra készülök,ezért kéne,meg egyedül fogom nézni. Amiket láttam,szóval ezeket ne írjátok: Az,Kedvencek temetője,Psycho,Fűrész,Démonok között 1-2, Annabell 1-2, Boldog halálnapot 1-2, Ház az utca végén,Halálos hallgatás, A fiú,Hatodik érzék,Tükrök nagyjából ennyi jutott most az eszembe fejből,bár ezeken nem ijedtem meg
2019. aug. 4. 00:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tök őszinte leszek: nem nagyon láttam még olyan horrort ami TÉNYLEG annyira félelmetes lenne, amitől összecsináltam volna magam. A trailer alapján mindig dörzsölöm a tenyerem, aztán mindig csalódás lesz.

Legutóbb pl. én is a Kedvencek temetőjét láttam, előtt meg az Apácát, egyik rosszabb volt mint a másik, hogy az Az-ról ne is beszéljek, az szinte már vígjáték volt, az első 5 percet leszámítva értékelhetetlen.

Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem fogsz egykönnyen ilyen filmet találni, ha az edzettebbek közé tartozol. Nyilván van aki minden felsorolt filmen halálra izgulná meg félné magát, én már csak röhögök a többségén. Őszintén mondom most nem is jut eszembe hogy melyik horror volt az amin utoljára féltem... Talán a Hívatlanok, annak van egy olyan atmoszférája hogy azon lehet fosni ha egyedül vagy otthon.

2019. aug. 4. 01:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Event Horizon, The Blairwitch Project
2019. aug. 4. 02:51
 3/9 anonim válasza:
100%

A kocka (Hellraiser) ? :)

Ha a "marcangolós", húscafatos jelenetekért rajongsz egy hordónyi vérrel.

Vagy Freddy vs. Jason? :D

Szereted a Halloween típusú filmeket amiben maszkos a gyilkos?

Attól függ...

De én még a Paranormal Activityn is majd beszartam mikor először néztem.

Az első részén(!) hozzáteszem.

2019. aug. 4. 03:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell ertsek az elso kommentelovel, keves horror van ami remiszto. Most a "Mi" t neztem meg es a "Feher ejszakak"at es bar ugy volt h para filmek lesznek kozel sem voltak azok (persze ember fuggo mert a barátnőm nrm merte nezni a Mit es kikapcsoltatta es egyedul befejeztem es hat nagyon sz*r volt) ami nekem eszembe jut igy hirtelen az a Titkok kulcsa, Sinister, Mártírok (utobbi ugyan remiszto de inkabb veres es en ugyan jol birom ezeket szenvedtem rajta) hirtelen sajna ennyi, jo maratont 😉
2019. aug. 4. 05:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Barlang

Carrie

2019. aug. 4. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A háromszög (Triangle) Nem kimondottan horror, de szerintem félelmetesebb, mint az öncélú vérengzések.
2019. aug. 4. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom láttad e ezeket, mert elég híres filmek:

Gonosz halott 2013

Kör

Végső állomás

Horroron belül is különböző műfaj mind a három.

Hogy mennyire parásak? Majd te eldöntöd! :)

2019. aug. 4. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
... és még a REC 1-2, valamint a Tébolyultak című filmet ajánlom.
2019. aug. 4. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj, lehetne olyan horrort csinálni, amitől konkrétan megőrülnél, de azokat pont a gyenge idegzetűek miatt nem csinálják. Gondolj bele, egy "igazi pokolban" játszódó filmet csak egy pszichopata/sátánista élvezne, te a félelemtől rettegve, kereszttel a kezedben tudnál maximum elaludni...

De ha tényleg kíváncsi vagy, akkor nézd meg sötétben, egyedül, éjfélkor a SuicideMouse.avi-t youtube-on. 10 perces azt hiszem, egyszer sem állítod meg, full hangerővel (ha valaki van még a házadban/lakásodban, akkor fülhallgatóval). Nem a videó, hanem a hangok miatt ijesztő...

2019. aug. 4. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!