Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca után ti milyen...

Trónok harca után ti milyen sorozatot néztek?

Figyelt kérdés
Esetleg valami fantasy? Vikingeket ajánlották már,de nem tetszik hogy nincs benne semmi természetfeletti.Köszi!

2019. aug. 8. 23:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Semmilyet. Az utolsó évad örökre elvette a kedvemet a sorozatnézéstől.
2019. aug. 9. 00:19
 2/20 anonim ***** válasza:
24%
Próbáld meg a Legend of the seekera hős legendája c.sorozatot. 2.évados mindössze,sajnos elkaszálták annak ellenére hogy nézett volt
2019. aug. 9. 00:23
 3/20 anonim ***** válasza:
7%
Miért lenne magától értetődő hogy a "Trónok harca után"? Én pl. nem néztem, egy végtelenül túlértékelt, aberrált sorozatnak tartom. Szóval semmit nem nézek "utána". Amúgy sincsenek manapság jó sorozatok.
2019. aug. 9. 00:37
 4/20 anonim ***** válasza:
49%

Mi az hogy utána?

Elötte is néztem, közben is. Rengeteg sorozat van. Én most 9-el vagyok félben pedig nem vagyok nagy sorozatnéző.

2019. aug. 9. 00:44
 5/20 alreg ***** válasza:
88%
Várd meg a Witchert, év vége felé érkezik. Én a fantasy-éhségemet fantasy irodalommal pótolom addig. Nincs is jobb, mint a saját képzeleted. Ha rákapnál, és egy kicsit politikus fantasyre vágysz, akkor Brandon Sanderson Ködszerzet-ciklusát ajánlom.
2019. aug. 9. 01:51
 6/20 anonim ***** válasza:
24%
Vinland Saga
2019. aug. 9. 06:33
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

Azt írd le a kérdésben, mit keresel.

Eddig egy kritérium volt : legyen természet feletti. Egyik sorozatnak pont ez a címe (supernatural, stranger things, vérfarkasos-vámpíros). De got kissé középkori is volt, ami megint egy másik kaput nyit meg, pl Spartacus. És sok volt benne a politika, pl Black Sails.

Írd le pozitív gondolatokkal, amit keresel, és tudunk segíteni.

Haters gonna hate, Főleg got rajongók között :)

2019. aug. 9. 06:38
 8/20 anonim ***** válasza:
2019. aug. 9. 07:11
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
6. Megkérdezhetem, hogy hol nézed?
2019. aug. 9. 09:33
 10/20 anonim ***** válasza:
26%

Pontozzatok le, mert nem fikázásra, hanem valós válaszra próbálom terelni a témát! :)

Kekszet is kértek?

2019. aug. 9. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!