Trónok harca után ti milyen sorozatot néztek?
Figyelt kérdés
Esetleg valami fantasy? Vikingeket ajánlották már,de nem tetszik hogy nincs benne semmi természetfeletti.Köszi!2019. aug. 8. 23:51
1/20 anonim válasza:
Semmilyet. Az utolsó évad örökre elvette a kedvemet a sorozatnézéstől.
2/20 anonim válasza:
Próbáld meg a Legend of the seekera hős legendája c.sorozatot. 2.évados mindössze,sajnos elkaszálták annak ellenére hogy nézett volt
3/20 anonim válasza:
Miért lenne magától értetődő hogy a "Trónok harca után"? Én pl. nem néztem, egy végtelenül túlértékelt, aberrált sorozatnak tartom. Szóval semmit nem nézek "utána". Amúgy sincsenek manapság jó sorozatok.
4/20 anonim válasza:
Mi az hogy utána?
Elötte is néztem, közben is. Rengeteg sorozat van. Én most 9-el vagyok félben pedig nem vagyok nagy sorozatnéző.
5/20 alreg válasza:
Várd meg a Witchert, év vége felé érkezik. Én a fantasy-éhségemet fantasy irodalommal pótolom addig. Nincs is jobb, mint a saját képzeleted. Ha rákapnál, és egy kicsit politikus fantasyre vágysz, akkor Brandon Sanderson Ködszerzet-ciklusát ajánlom.
7/20 anonim válasza:
Azt írd le a kérdésben, mit keresel.
Eddig egy kritérium volt : legyen természet feletti. Egyik sorozatnak pont ez a címe (supernatural, stranger things, vérfarkasos-vámpíros). De got kissé középkori is volt, ami megint egy másik kaput nyit meg, pl Spartacus. És sok volt benne a politika, pl Black Sails.
Írd le pozitív gondolatokkal, amit keresel, és tudunk segíteni.
Haters gonna hate, Főleg got rajongók között :)
8/20 anonim válasza:
Eddig troll mentes válaszok itt : https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
9/20 anonim válasza:
6. Megkérdezhetem, hogy hol nézed?
10/20 anonim válasza:
Pontozzatok le, mert nem fikázásra, hanem valós válaszra próbálom terelni a témát! :)
Kekszet is kértek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!