Hány sorozatot néztek párhuzamosan?
Ha valamit elkezdek nézni, azt általában végigpörgetem gyorsan, míg az aktuális epizódhoz nem érek. Olyat nem szoktam, hogy elkezdek egyet, aztán hanyagolom és közben elkezdek egy másikat, aztán még egyet és még egyet.
Olyanok vannak, amiknek hetente várom az új részeit.
Ebből most van 4 Netflixes sorozat, aminek ugye egyszerre jönnek ki a részei, + 9, amik hetente jönnek ki, de ebből is van olyan, ami most szüneten van.
Egyet általában, ami megfog. Utána sokáig nem nézek mást.
Habár van olyan, hogy elkezdek nézni kettőt, hármat, de a sorozatok többsége annyira érdektelen a számomra, hogy abbahagyom az első rész után vagy beletekerek és akkor már elvesztem az érdeklődésemet véglel.
Ha elkezdek egy már befejezett sorozatot, vagy egy olyat, aminek van már jó pár része, akkor általában azt végignézem, és közben nem nézek mást. Ha érdekel egy sorozat, akkor rögtön ledarálom. Ha belekezdek közbe 1-2 másik sorozatba, az általában azt jelenti, hogy az első alapból nem kötött le, és már nem valószínű, hogy visszatérek hozzá.
De ha a most jelenleg futó sorozataimat nézem, amiknek hétről hétre jönnek ki az új részei, akkor van talán... 7 db. Mondjuk van ami jelenleg szünetel, de egyébként kb. 7 darab van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!