Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan Star Wars fanok akik...

Olyan Star Wars fanok akik nem szeretik a Star Treket, mit nem szerettek benne? Ill olyan Trek fanok akik nem szeretitek a Wars-t, mi az amit nem szerettek benne?

Figyelt kérdés

Én Star Trek fan voltam egészen kistini korom óta. a nem szeretet nem egyenlő a gyűlölettel, egyszerűen csak nem szeretem.

A star Wars nálam azért nem megy, mert:

1, baromira gagyi ( tudom régen készült, (DE AZ ÚJ RÉSZEK IS UGYAN OLYAN GAGYIK, bár sztem az már direkt)

2, nincs valami túl sok story és a karaktereknek sincs igazán személyisége.

A star treket miért szeretem:

1 rendkívül kidolgozottak a karakterek, iszonyatosan emberiek, mindenkiről egy könyvet lehetne írni és ez nem semmi.

2 elgondolkodtat, sok etikai, filozófiai és társadalmi kérdést feszeget kíméletlenül.

3 a látvány nem a legnagyobb, nem esel hanyat tőle, de aossem akart több lenni, mint amit a kor akkori lehetőségei megengedtek, így nincs erőltetve, teletömve mindenféle borzalommal, amik a mai magasabb felbontáson nagyon csúnyán kijönnének, ezáltal, SZERINTEM, még a next generation is simán élvezhető, ellentétben a star wars régebbi részével, ahol elefántok és iszonyúan bénán megcsinált gumilufik vannak, meg teddy macik bolygója...

NA nekem ez a véleményem, mint egy régi Star Trek fannak. Nem útálom a Wars-t, sosem útáltam, nincs értelme gyűlölködni, útálkozni, csak kíváncsi vagyok, mások mit nem szeretnek az egyikben/másikban :D

Remélem nem lesz vérfürdő emiatt a kérdés miatt, mert NEM az a acél.

2019. júl. 28. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Én se utálom a Star Treket, de nincsen benne semmi különös ami megfogna. A Star Wars egy varázslatos galaxis, ahol minden sarokban valami különös dolgot találsz. A Star Trek hozzá képest lapos. Ami meg a politikát és filozófiát illeti, azt nagyobb dózisokban preferálom, pl. elolvasok egy könyvet a témában ami érdekel. Szóval se izgalom, se tartalom tekintetében nem érzem azt, hogy a Star Trek megüti az ingerküszöbömet, ha mondhatok ilyen csúnyát. Ha feljön egy epizód a TV-ben, akkor megnézem, de nem érzem azt, hogy ennél több igényem lenne rá.
2019. júl. 28. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
A sorozatokat nem szerettem, gagyi volt. Az új filmek bejöttek, de inkább csak az első 2 rész.
2019. júl. 29. 09:28
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Én Star Wars-os vagyok, Star Strek-et azért nem szeretem, mert valahogy nem vonz.. de nem utálom, SŐT elfogadom a létét is. :D

SW-ben sok a tanítás, amit az emberek sajnos hajlamosak elfelejteni, főleg felnőttként... Star Strek-ről nem nyilatkozom, mert egy részt se láttam, csak néhány részletet néhány részről.. úgy meg ugye, véleményt nem lehet írni.. :)

2019. júl. 30. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

#2 folyt.

Illetve láttam a Discovery első êvadát, az többnyire jó volt. Az ismétlődő idős rész viszont szarr.

2019. júl. 30. 16:41
 5/6 anonim válasza:
12%
Én egyiket sem szeretem. :(
2019. aug. 3. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
86%

azért az, hogy kérdezőként leírod, hogy az egyik gagyi, a másik meg nem, nem épp kiegyensúlyozott és pártatlan vélemény. ráadásul elég hiányos is. ez rögtön a magyarázat is a kérdésedre. általában azért szokták az emberek utálni vagy lenézi a másikat, mert nem ismerik/értik. leginkább azért, mert nem is érdekli őket annyira, hogy jobban megismerjék, megértsék.

ezzel nincs is gond. akit nem érdekel valami, azzal ne foglalkozzon, mert felesleges. de amit nem ismersz, azt minősíteni is felesleges.

a kérdésed kifejtésével csak érvelsz mellette, hogy amit te szeretsz az jobb, mint amit nem szeretsz. ezzel beszólsz azoknak, akik máshogy gondolják, miközben azt mondod, nem akarsz beszólni.

én is jobban kedvelem az egyiket a másiknál. de a másikat is kedvelem, szívesen megnézem, ha épp szembejön, vagy újat hoznak ki belőle, de különöebben komoly erőfeszítéseket kevésbé teszek érte, mint a másikért. a másik kedvelőinek szidása, bántása, beszólás nekik viszont teljesen felesleges és értelmetlen. a te kedvenced nem attól lesz jobb, hogy a másikat beledöngölöd a földbe és rá akarod kényszeríteni, hogy elfogadja, hogy a tiéd jobb.

az a lényeg, hogy neked, aki szereti ez jó. élvezd, legyél tőle te jobb önmagadnál. lehetőleg a való életben is. például ne erőltesd rá másokra az akaratod és ízlésedet.

mellesleg erre mindkettőben bőven van tanmese, hogy miért nem kéne így csinálni. szóval tanulhatnátok ezekből is.

2020. jan. 26. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!