Letiltották a facebookom, és több ismerősömét is, miért?
Én sajnos már kezdek kételkedni,hogy vissza kapjuk a régi profilunkat.
Söt már olvastam olyat is hogy ha csinálsz másikat,persze ugyanarra a névre akkor azt is tiltják!
Akkor már soha többé nem használhatjuk a facebookot!?!?
Azért még reménykedek!
Ezt a körüzenetet kaptam több embertől!
A FACEBOOK TÖRÖLVE! !! Szia vagyok Mark Zuckerberg A facebook igazgatója. Hello mindenkinek, úgy tűnik, hogy minden figyelmeztetés valódi volt, a facebook használata pénzt fog fizetni Ha ezt a karakterláncot 18-ból továbbítja a listájából, az ikon kék lesz, és ingyenes lesz számodra. Ha nem hisz nekem holnap este 18-kor, hogy a facebook lezárul és nyitni fogsz, akkor fizetni kell, ez minden a törvény szerint. Ez az üzenet arról tájékoztatja az összes felhasználót, hogy szervereink a közelmúltban nagyon zsúfoltak voltak, ezért segítséget kérünk a probléma megoldásához. Arra van szükségünk, hogy aktív felhasználók továbbítsák ezt az üzenetet a kapcsolattartó listáján szereplő valamennyi személyre annak érdekében, hogy megerősítsék az aktív Facebook-felhasználókat, ha nem küldi el ezt az üzenetet az összes Facebook-névjegyhez, akkor a fiókod inaktív marad a Lose all az üzeneted továbbítása. Az Ön SmartPhone-ját az elkövetkező 24 órában frissítik, új megjelenést és új színt kap a chathez. Kedves Facebook felhasználók, frissíteni fogjuk a Facebook-ot a 23:00 órától 05:00 óráig ezen a napon. Ha ezt nem küldi el az összes névjegyhez, akkor a frissítés törlődik, és nem lesz lehetősége csevegni a facebook üzenetekkel.
#46 - ez hulyeseg!
Enis nagyon remelem hogy ez egy szerver hiba es mindenkit feloldanak, hisz tiltottak a profilt es nem toroltek. Egyik ismerosom olyan emailt kapott hogy 48h mulva felul biraljak a szemelyiazonositast ( ami persze nem 48ora lesz). De hatha minel hamarabb valaszt kapunk erre, mert eleg idegesito hogy egy telefon szam sincs amit fellehetne hivni.En megvarom hatha lesz valami hír amit a Facebook fog írni de ha semmi akkor kenytelenek leszunk uj Facebookot csinalni..
HVG alapján:
Értesüléseink szerint tisztában vannak vele a Facebooknál, hogy nem szokványos helyzet állt elő. Hivatalos közleménnyel továbbra sem állt elő a cég, de a tiltás miatt aggódó felhasználók számára már az is megnyugtató lehet, hogy tudják, a közösségi oldalnál már nem egyedi eseteket látnak, hanem rendszerszintű problémaként vizsgálják az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!