Letiltották a facebookom, és több ismerősömét is, miért?
Másik kérdéshez tették a linket:
Hát kíváncsi vagyok tényleg helyre állítják-e. Nálam természetesen ugyanúgy semmi változás, gondolom nektek sem.
Na, ide is leírom: május elején minden ok nélkül letiltották az addig három és fél éven át vitt FB-oldalamat, azon a címen, hogy "közösségellenes" vagyok a fényképeim alapján. Sajnálom, hogy nincs elég pénzem, mert szívesen beperelném emiatt a megalázás miatt a Fb-ot.
Az alábbi képek voltak "közösség-ellenesek":
- harmatcseppes, őszi lehullott falevél (avar),
- temetői angyalka szobra,a mely egy fiatalon elhunty lány sírja felett áll
- japán fa, közelről, aminek vérbükk színű a levele,
- a saját gyerekkori képem
- a házastársam fényképe, közelről. stb.
Sem ismerős, sem egyéb mást poszt, soha. Jogász végzettségűként kizárólag jogilag korrekt anyagot használtam posztként. A többi mind saját kép.
Elküldtem mindent, igazolásként, többszsör is, mostanra úgy veszem, hogy EZ a Fb. Hamarosan lesz saját oldalam, és magasról teszek a FB-ra. Ha egy monopolhelyzetben levő szolgáltató ilyen mértékben megbízhatatlan, és agresszor, akkor számomra többé nem téma. Az ilyen felület használhatatlan.
Hello!
Engem is tiltottak tegnap délután,nem sértettem meg semmi féle szabályzatot!
Remélem tényleg csak valami összekavarodott a facebooknál és vissza állitják a profilomat,na meg mindenki másét.
Mert ugyebár sok emlék köti oda az embereket.
Én arra is gondoltam nem e a telefonomon történö rendszer frissités miatt történt ,mert reggel frisitett valami android 9.1.0 P-re
lehet ugy érzékeli a facebook az uj rendszert hogy ujj a huawei telefonom??
Lehetséges hogy ez áll a háttérben?
Várom válaszaitokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!