Letiltották a facebookom, és több ismerősömét is, miért?
Nekem azt irja hogy ellenorzik a kepem hogy nem e egy kamu profil vagyok es a mi biztonsagunk erdekebe van
1. Olvastatok olyat barhol (akar kulfoldi, akar magyar oldalon) h bevezettek miszerint a facebookot csak azonositas utan lehet hasznalni? Szerintem nem mert nem igy van.
2. Ezentul ha azonositas utan lehet csak hasznalni akkor miert nem erinti egyszerre mindegyik facebook prolfilt (mint a Something went wrong uzenet szokta karbantartaskor)?
3. Miert pont Magyarorszagon vezetnek be eloszor h azonositas szukseges h a tovabbiakban hasznalhasd? Hiszen nem vilagszintu a problema!
4. Ha minden klassz "csupan azonositast ker es megy tovabb" akkor miert jeleznek vissza azoknak sem akik mar napokkal ezelott elkuldtek a szemelyi igazolvanyuk kepet?
5. Ha ennyin mulna akkor valakit miert tiltanak, valakit miert torolnek (ugy h eselyt sem adnak azonositasra)
6. Gratulalok aki boldog boldogtalannak elkuldozgette a szemelyi okmanyairol a kepet...legalabb megvarnatok h kiadja a facebook csapata a hivatalos kozlemenyt. Ha ok azt mondanak h igen, ez kell hozza es visszakapod a profilod akkor meg azt mondom okes de igy...
7. Ha Zuckerberg tud rola es valami tomeges profiltorlest tartanak akkor valaki szoljon mar neki h lehetoleg facebook profilok helyett a szunyogokat kezdje irtani
Sziasztok
Vannak olyanok akiket esetleg a mai nap folyamán tiltott a Facebook?
Csak mert meddig tarthat még ez a nagy letiltás mizéria?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!