Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a történet...

Mit gondoltok erről a történetről? (Ez mégcsak az első rész, most a tizenhetediket írom)

Figyelt kérdés

"-Larisza szemszög-

L:Egy alak felém közelít, mikor megcéloz akkor hófehérré válnék az ijedségtől, de ekkor megszólal az ébresztőm hangja. Egy pillanatra elgondolkozok, hogy mégis mi ez és miért csörög  mellettem, és hogy hol vagyok, de aztán nagy nehezen összeáll a kép, hogy iskolába kéne menni. Ekkor kivánszorgok a fürdőszobába és kicsit rendbe teszem a kinézetem, majd a konyha felé veszem az irányt ahol majdnem újra elalszom, de ekkor kinyílik az ajtó és bejön a tesóm és.... a hideg. Az utóbbin nem lepődök meg mivel tél van, de a testvéremet érdeklődve nézem, hogy mégis mi a csudát keresett a mínusz akárhány fokban. Ekkor a furcsa arckifejezésemet látva nevetésben tör ki, és elmondja, hogy csak látott valakit az utcán és azt hitte, hogy Szonja. Én még mindig nem értem, hogy akkor miért megy ki mivel Szonját ki nem állhatja, de a következő mondatánál mindent megértek: -Csak gondoltam üdvözlöm egy hógolyóval.-Ekkor én mérgesen akarok nézni rá, de végül elkezdek nevetni én is és hagyom az egészet. A reggel további része unalmasan telik. Ezek után elindulunk az iskolába, út közben sokan csatlakoznak hozzánk. Mire bemegyünk az iskolába addigra már sokan csatlakoznak hozzánk és így együtt megyünk be az iskolába és ekkorra már mind nevetünk és nyoma sincs a reggeli sokknak."

2019. ápr. 28. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de számomra nehézkes a fogalmazásod. Az meg hogy mellőzted a szöveg tördelését, még a beszélgetéseket sem tetted külön sorba, tovább nehezíti az olvasást.
2019. ápr. 30. 19:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sokat segítesz vele.
2019. máj. 1. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!