Toma9999 kérdése:
Mennyire érthető a Mass Effect 2 sztorija az első rész nélkül?
Figyelt kérdés
Még régebben mikor uplayen ingyen osztogatták akkor én is beszereztem, de sose próbáltam ki. Ennek az oka, hogy az első rész, mint az összes többi teljesen kimaradt. Ellenben nagyon felhype-olták nekem ezért szívesen kijátszanám. Nagyon fontos ismerni az első rész cselekményét? Ha esetleg igen akkor lehet róla olvasni esetleg valamiféle összefoglalót?2019. márc. 3. 22:33
1/7 anonim válasza:
Érthető, de nem árt ha legalább megnézel róla egy összefoglalót.
2/7 anonim válasza:
Ha van genezis DLC-d, akkor teljes mértékben (az egy interaktív képregényben elmeséli az egészet), és vannak oldalak, ahonnan le tudsz tölteni komplett mentéseket is, hogy minden előnyöd meglegyen az első játékból.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy lenne bármilyen DLC-m. :/
2019. máj. 2. 23:54
4/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=mWj4DYWYFRg
vagy
[link] _%C3%BAtmutat%C3%B3
vagy
Kicsit utána olvasgatsz a történetnek s kész.
S ajánlott valahonnan szerezni pár mentés fájlt, mert úgy emlékszek hogy, ha nem importálsz, akkor a Tanácsot nem mented meg, ami ront a hírneveden s a kapcsolataidon (mintha). Ha női Shepard kell küldhetek mentés fájlt.
5/7 anonim válasza:
Mentés fájl-t én is fel tudok ajánlani (női Shepard, románc nélkül, Ashley-t mentette meg, minden mellékküldetés megvolt, és teljesen paragon úton haladt, tehát a tanácsot is megmentette)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :D
El fogom olvasni.
Egyébként szeretek azonosulni a főszereplővel szóval férfi karakterrel szeretném játszani.
2019. máj. 5. 02:07
7/7 anonim válasza:
Ebben az esetben ezt az oldalt merem javasolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!