Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy álljak neki modellezni?

Hogy álljak neki modellezni?

Figyelt kérdés
Első projektem egy Zvezda 1/35ös Tiger 2. Milyen festék, ragasztó, ecset kell hozzá.Tudtok linkelni egy jó oldalt ahol ezeket megtalálom?

2019. ápr. 11. 08:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Bár én nem dolgozok tankokkal, de érdemes körülnézned a művészellátókban. A kedvencemben (Üllői út, a Corvin negyed és a Semmelweis egyetem között kábé félúton) van hátul az ecseteknél egy fickó, aki - legalábbis az ecsettel kapcsolatban - rengeteg tanácsot tud adni, attól függően hogy mivel festesz és mit. Van is ott egy táblázat, hogy melyik festékhez melyik anyagú és méretű ecset jó.

Szerintem ő is tud segíteni a festékkel, ragasztóval (sok festék van ott a hátsó részen) de ha esetleg mégsem, a szalagmérő hölgy középtájon biztosan tud segíteni, nekem is sokat segített amikor szobrot készítettem és festettem.

2019. ápr. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!