Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tobb mint 60Ezret dobtam már...

Tobb mint 60Ezret dobtam már mi tippmixre. Mindig mondom hogy leallok de mindig ujra es ujra rakok egy 10est. Hogy alljak le?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 18:16
 1/10 anonim válasza:

Szabad akaratod van. Te döntöd el mit csinálsz. Csak állj le és kész, ha ezt akarod. Mi benne a nehéz? Én 400 körül járok ha nem számolom a nyereményeket. Én nem akarok leállni egy jó darabig, ha le akarnék akkor nem játszanék többet. Nagyon sokat eltalálok, jó érzékem van hozzá. Aki meg nem tud játszani ne játsszon mert csak bukik. Jelenleg nincs miből játszanom :D De ha lesz vissza nyerem a bukott pénzt könnyen.

Ha nem hagyod abba most, később még többet fogsz bukni. Ha nem kell a pénz, nem értem miért nem hagyod abba ha abba akarod hagyni.

2016. nov. 21. 08:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Vissza akarom nyerni, 60ezer minuszba jarhatok.. de tegnap is.. Milan - Inter vitte el hosszabbitasban a 10Kbol 130ezret. Es Mindig Ez Van.. utolo percekbe .. bezzeg mikor kicsibe, ezresekkel jatszok akkor bezzeg jonnek az ilyen 10es szorzok..
2016. nov. 21. 10:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Es tenyleg.. nyernek.. de 5-7 perc hosszabbitasokba kapok egy pofont😞
2016. nov. 21. 11:53
 4/10 anonim válasza:

Ismerős. Nekem is jönnek. S igen, ha naggyal teszem meg nem jön, inkább szeret kicsivel jönni :D

Én szombaton Deportivo - Sevillát raktam meg pontos eredménnyel 2-1-re de 87.-ik és a 92.-ik percben lőtt gólt a Sevilla, így lett 2-3. Ez egy a sok közül.

Ha van miből játszanod, azt a 60 ezret könnyen vissza nyerheted. Nyilván 5 ezerből nem olyan könnyű mint ha pl van 50 ezred. Lehet ma jön nekem egy 144-es szorzós mix, már csak egy meccs hiányzik. De csak 100 forinttal raktam meg, ha 1000-el rakom meg ott a 144 ezer.

2016. nov. 21. 20:29
 5/10 anonim válasza:

A felsővel 7 ezer jön, az alsóval 14 jönne. Attól függ mit játszanak, a lényeg hogy ne hazai legyen :D

[link]

2016. nov. 21. 20:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Hat baratom .. mèg fordithatnak (70')

En ezert nem merek senkinek elore mondani semmit mert kibszik velem az elet:D

2016. nov. 21. 22:13
 7/10 anonim válasza:

Hazai nyerte 2-0-ra. Egyenlegem 0 Ft :D Nagyobb összeggel jó fogadni nagyobb odds-ra és kevesebb eseményre. Sokat eltalálok de hiába, pár napban sokszor csak 1 ment el.

Te hogyan játszol?

2016. nov. 21. 22:40
 8/10 A kérdező kommentje:

Kulonosebb taktika nelkul .. Nincs bajom a tippmixel, régebb óta nyomom, csak régen jobban ment.. (plusszba voltam)

Most meg ezekkel a 8 perces hosszabbitasokkal, mert amire rakok a biro mindig ennyit ad, barmilyen bajnoksag legyen, mindig addig hagyja a meccset amig az ellenfel nem lo egy golt vagy tokomtudja, de ha nem lennének ezek a hosszabbitasok mar 10ezresbe fujnam az orrom es 20assal torolnem a hatsom:D

Inkabb hetvegi meccsekre szeretek fogadni

De istenem mar 30x megigertem hogy leallok, nem akarok fuggo lenni, nem az hogy hianyzik az a 60, mert tenyleg 1 hetvege alatt ez siman vissza lehet nyerni, csak mégiiiis anyam meglatná megolne:D

2016. nov. 22. 06:54
 9/10 anonim válasza:
Játszottál azóta?
2016. nov. 24. 10:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen

EL-val probaltam visszanyerni mindet.

Fenerbáccse', Anderlekk', Ajax, Shatar, Shalke, Olympialos

10Kbol kb 70 johetett volna

Persze h az utson ment el:D

2016. nov. 25. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!