Késő "elkezdeni" bulizni 21 évesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Még van egy évem egyetemből (alapképzés) utána megyek MSc-re. Augusztusban leszek 22 éves, fiú vagyok egyébként. Többek között azért nem buliztam sokat még korábban mert introvertált típus vagyok és nem nagyon igényeltem a bulikat, nem is tudtam jól érezni magam, azonban úgy érzem teljesen megváltoztam, hónapok óta járok bulizni majdnem minden héten és nagyon jól érzem magam, szerencsére már pénzem is van, az évek alatt sok pénzt tudtam félrerakni, gyűjteni munkákból. A női visszajelzések alapján jól is nézek ki, majdnem minden buliban "összejön" egy lánnyal legalább egy smárolás, vagy több. Csak úgy érzem hogy kicsit lekéstem ezzel?! Vagy csak túlreagálom, túl gondolom..nem tudom. Lehet nem is kéne ezen rágódnom. Volt egy 3 éves komoly kapcsolatom, akkori barátnőm nagyon antiszoc volt és sose ment sehova és miatta én is kicsit hasonló lettem, nagyon szerelmes voltam egyébként, mióta vége lett van ez az érzés bennem, hogy buliznom kell, szórakoznom és ha kihagyok 1-2 hetet akkor depis leszek..röviden ennyi. :D2019. jan. 28. 21:37
1/1 anonim válasza:
Sosincs késő, ird le a hétvégédet privátban majd és jó szórakozást előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!