Szerintetek mikor lehet elkezdeni bulizni?
Az ilyen ártalmatlan bulik szerintem teljesen beleférnek a dologba, ha tényleg nincs alkohol és a szülők engedik. Szerintem aranyos ötlet. :)
Őszintén, én irtózom a buliktól. Az, hogy valaki abban leli az örömét, hogy összehányja magát egy buli vécéjében a sok piától elég undorító. A legtöbb ilyen ember, olyan megnyomorgatott némber, aki alkohol nélkül képtelen jól érezni magát. Elég szánalmas, főleg az, hogy ma már ez a "divat".
De ha választ akarsz a kérdésedre... Ha érett szemszögből akarod tudni, hogy mikor lehet bulizni, az tulajdonképpen 18 év felett. Ha az ostoba kis tinik szemszögéből akarod tudni, azok általában a középiskolát és a nyolcadik osztályt saccolják meg, mert hogy ők akkor már hú, de nagyon felnőtt emberek. (kiemelném, hogy ide nem az összes tini tartozik, hanem annak az alja-népe része)
Elnézést a generáció-gyűlölő válaszért.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!