Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor lehet...

Szerintetek mikor lehet elkezdeni bulizni?

Figyelt kérdés
A barátaimmal kitaláltuk, hogy hétvégén egyik nap tartanánk egy kisebb pince "bulit". Nem tudom, hogy ez most mennyire jó, hiszen a társaságunkban még csak 13-14 évesek vannak. Tulajdonképpen semmi pia nem lenne, csak annyi hogy kimennénk a pincénkhez valamikor este és lenne zene, meg beszélgetnénk meg minden, de semmi alkohol. Én nem tudom, most nekünk ezt szabad? (szüleink megengedték) Ti mikor kezdtetek el igaziból bulizni?
2014. szept. 15. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:
a kérdésre nem tudok válaszolni mert nem vagyok jártas a dologba de a pincézéshez még közben főzést csináljatok programnak az megadja a hangulatot lefoglalja a figyelmet meg oldja az embereket slambuc vagy valami hasonló vagy ha nagyon nem ért hozzá a csapat akkor egy szalonnasütés
2014. szept. 15. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen ártalmatlan bulik szerintem teljesen beleférnek a dologba, ha tényleg nincs alkohol és a szülők engedik. Szerintem aranyos ötlet. :)

Őszintén, én irtózom a buliktól. Az, hogy valaki abban leli az örömét, hogy összehányja magát egy buli vécéjében a sok piától elég undorító. A legtöbb ilyen ember, olyan megnyomorgatott némber, aki alkohol nélkül képtelen jól érezni magát. Elég szánalmas, főleg az, hogy ma már ez a "divat".

De ha választ akarsz a kérdésedre... Ha érett szemszögből akarod tudni, hogy mikor lehet bulizni, az tulajdonképpen 18 év felett. Ha az ostoba kis tinik szemszögéből akarod tudni, azok általában a középiskolát és a nyolcadik osztályt saccolják meg, mert hogy ők akkor már hú, de nagyon felnőtt emberek. (kiemelném, hogy ide nem az összes tini tartozik, hanem annak az alja-népe része)

Elnézést a generáció-gyűlölő válaszért.

18/L

2014. szept. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!