Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy egy 16 éves fiút nem nagyon engednek bulizni járni?

Figyelt kérdés

Koncertekre elmehetek, de így h diszkó vagy valami oda nem.

Meg, hogy 11kor(este) nem engednek ki egy fél órára sem. :(

És nem tudok vele mit csinálni.

Úgy érzem hogy lemaradok sok mindenről..mikor az osztálytársaim mesélik hogy milyen jó volt pl "péntek vagy szombat" este..akkor én hallgatok. :(

Mi a véleményetek erről?

Mert engem már kiborít...:(:(

Kort és nemet lécci.

2010. jún. 28. 23:34
 1/7 anonim válasza:
tudom milyen érzés...én 16éves lány vok.és engem se engednek el nagyon.ha a barátnőmnél akarok aludni a szüleivel beszélnek.ha meek vmi koncertre meg kell beszélnem velük h biztos h értünk jönnek.és ha 7kor nem vok még otthon hívogatnak hogy hol vagyok..szal a kérdésedre visszatérve sztem annyira nem normális..lehet hogy lekéne ülni velük beszélni??mert azt elhiszem h féltenek na de ennyire...
2010. jún. 28. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:

én is 16 vagyok de lány. sőt lassan már 17. én ráadásul egy idióta, szar, fos faluban lakok ahol még buszok is kb 4 szer járnak max egy nap :S és az én szüleim se engednek el engem. este 9re haza kell érnem :S

egyszer az évfolyan "menői" egy bulit rendeztem valakinek a hétvégi házában, és tök örültem, hogy engem is meghívtak. pedig tökre nem tartozok közéük. mondtam anyának, hogy nagyon el szeretnék menni, és jó lenne ha elengedne. erre azt mondta persze, de adjam oda a házigazda anyukájának a tel. számát, hogy fel tudja hívni. mondom mi van?! félelmetes, hogy még mindig enynire gyerekként kezelnek. végül természetesen inkább nem mentem el. inkább mint, hogy ennyire beégjek. hogy lehet ennyire ciki az anyám??

2010. jún. 28. 23:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. :S

Igen, féltenek szerintem..sőt! Engem anya nagyon is félt..fél ne hogy bajom legyen.:S

Megértem őt is, de már néha az agyamra bír menni.

Legszívesebben felöltöznék és elmennék olyankor a picsäba. :(

2010. jún. 28. 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért a másik oldalnak is meg kell szólalnia. A szüleitek biztos féltenek titeket. És nem alaptalanul. Az elmúlt időben a közbiztonság a nullára esett. Én 19 éves fiú vagyok, és nem is kisdarab, de éjszaka már én sem merek egyedül járkálni, főleg a fővárosban nem. Veszélyes hely a világ. Ha valaki éjszaka sétál egy elhagyott utcán, az könnyen lehet, hogy benne lesz a másnapi hírekben... Vigyázni kell, de nagyon.
2010. jún. 29. 00:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ne a rossz oldalát nézd a dolgoknak.Szüleid szeretnek/féltenek téged,okkal.Ugyanis a mai világban rengeteg verekedés,késelés történik a discókban/körül főleg cigányok miatt így hát tényleg érthető miért féltenek.És még azt se mondhatom hogy legyen ott sok barátod,csak nézd mi történt Marian Cozmával hiába voltak ott a barátai,senki nem segített neki mert ugye a románok/magyarok se összetartóak csak a cigányok
2010. jún. 29. 04:11
 6/7 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen azért már elengedhetnének.
2010. jún. 29. 08:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..

Megértem anyáékat is...de már ez olyan mint ha egy zárka lenne..mindig azt hajtogatják, hogy majd később..pff.

2010. jún. 29. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!