Holnap lesz az első “ivásom”, tudnátok tanácsot adni?
Kevesebb vodka, több narancslé.Ellenkező esetben - de még így sem biztos - ne lepődj meg, ha valamelyik 18+-os oldalon találod a fényképedet.
Fontos volna szilárd táplálék bevitele is.
Egy vodka-narancs után 3 dl tiszta vìz. Akár úgy, hogy kimész a mosdóba, ha szégyelled. Bár én nem mennék olyanokkal bulizni, akik nem fogadják el, hogy nem kérek többet... Mindenre lehet határozottan nemet mondani!
Próbálj minden második körböl kimaradni, köszi, nekem még van!
Ha vodkázol, ne keverd semmi mással! Köszi, nekem ez nagyon ìzlik, maradok ennél!
Ha tudsz, menj ki a hideg levegőre.
Egyél, de ne túl sokat, és inkább sósat!
Hazaérve lefekvés előtt szellőztetés, kortyolgatva fél liter hideg vìz, 1 algopirin.
Ezt is meg kell tanulni... :-)
Jó szórakozást!
Előtte egyél bőségesen, de ne túlzottan, mert ha hányásra kerül a sor, akkor többet fogsz szenvedni :D
Ne igyál sokat, akkor se ha kínálnak és olyanok mondanak, hogy "csak még egyet velem is". A narancslé legyen több, ne a vodka. 1-1 vodkanarancs között igyál mást is, ha jól esik, ami nem alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!