Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » RC hajó építése?

RC hajó építése?

Figyelt kérdés

Már régóta érdekel a téma és most végre eldöntöttem, hogy építek egy RC hajót. A probléma ott van, hogy az elektronikus részéhez semmit nem értek, nem tudom például, hogy lehet a távirányítóhoz kapcsolni a hajót...

Tudom, hogy így elég nehéz nekiállni, de azért mégiscsak megpróbálnám. Szóval a kérdés az, hogy milyen alkatrészeket kell vásárolnom úgy, hogy a legolcsóbban kijöjjek belőle. A testet teljes egészében én építeném, körülbelül egy 60 centis test lenne és sebességét úgy 30 km/h-ra szeretném. Milyen villanymotort, alkatrészeket vegyek? És kell vennem külön távirányítót, vagy jó mondjuk egy távirányitós autóé is? A válaszokat előre is köszönöm.

2018. aug. 24. 14:19
 1/2 anonim válasza:
Szia! Ha olcsóbban ki akarsz jönni belőle akkor venned kell egy kefés motort hozzá való szábályzóval, kell egy szervó a kanyarodáshoz és kell egy vevő a távhoz.Hogy a távirányítós autóé jó lessz e azt nem tudom. Ez attól függ hogy játékautóé vagy modell szintű rc autóé. Remélem tustam segíteni. Ha bármit nem értessz, érdekel még kérdezz nyugodtan.
2018. aug. 25. 09:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Most találtam meg édesapám leharcolt, modell RC autóját. Arra gondoltam, hogy mivel van benne egy erős villanymotor, kormányszervó, vevő stb., az egészet egyszerűen csak átraknám a hajótestbe. Így nem kéne annyit szerelni, de igazából nem tudom, hogy működne-e a dolog. Ja és még annyi, hogy egy átlag kefés villanymotorral egy 60 centis könnyű, fa hajótest kb mennyivel menne?
2018. aug. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!