A38 hajóra beengednek 18 alatt?
Figyelt kérdés
Áprilisban lesz egy 18+os buli, de én még csak most leszek 16. Tudom, tudom most mindenki elkezd majd oltogatni, de nagyon szeretnék menni, mert az egyik kedvenc fellépőm jön és nem bírnám ki, hogy az összes ismerősöm ott bulizik, én meg itthon álomba sírom magam. Köszi előre is!2018. márc. 18. 18:17
1/4 anonim válasza:
Ott nagyon szigorúan veszik.Nekem elővételben volt meg a jegyem és még úgysem engedtek be, ráadásul pár hónapon belül töltöttem a 18at. Szerintem esélytelen, hogy beengedjenek 15 évesen.
2/4 anonim válasza:
csak nem Midnight T?:D Szerezz egy személyit, de próbáld olyat ami hasonlít rád, nekem néha az arcomat is lecsekollják.
4/4 A kérdező kommentje:
De igen a Midnight:D
2018. ápr. 1. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!