Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretek bulizni?

Miért nem szeretek bulizni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vonz a bulik világa. Az osztálytársaim heti szinten járnak bulizni, berúgnak mint a rohadt élet, cigiznek, minden parti alakalmával minimum 3 pasival smárolnak. Nekem az értékrendem ettől nagyon eltér. Miért jó hogy bebasznak és nem is tudnak magukról? Én ezt gáznak tartom inkább. Főleg ha egy lány csinálja. Igénytelen. Vagy nem is tudom hogy minek nevezzem az ilyet. A legjobb barátaim is sokat járnak bulizni, meg is értik ha nem megyek el, teljesen elfogadták. De engem kicsit zavar. Szeretnék én is elmenni buliba, de tudom hogy nem érezném jól magam ott. A szüleim sem voltak nagy partyarcok, innen ered szerintem hogy én is ilyen vagyok. Néha egyedül érzem magam, pedig tudom hogy van jó pár korombeli aki nincs oda a bulikért, mégis elmennek, mert az a "menő". Másrészt, ott pasiznak sokan. Azon is gondolkodtam hogy sose lesz barátom, hogy fogok ismerkedni ha nem járok ilyen helyekre. Mert a mai világban hol lehetne még ismerkedni? Nem értem még meg a bulikra? Szomorú vagyok kicsit... 17/L

2018. aug. 2. 21:53
 1/3 anonim válasza:
100%
Semmi baj nincs veled! Én sem szerettem, max. 3-szor voltam. Esküvőkön, igényes táncos helyeken viszont szívesen táncolok. A férjem sem volt partiarc, egy szülinapi bulin ismerkedtünk.
2018. aug. 2. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretek bulizni se cigizni se piálni. Meg amúgy egyik sem ízlik vagy hogy mondjam xd.

Egyébként szerintem egy fiúnál ugyan olyan undorító mint egy lánynál:)

2018. aug. 3. 03:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ma már a bulizás tulajdonképpen már nem is bulizást jelent sok ember számára (főleg a tizenévesekre jellemző ez). Nem tagadom, volt már 1-2 alkalom, amikor túlittam magam, tanultam is belőle, mert azóta mértékkel és ésszel iszok, főleg ha töményt is, akkor jó sok kísérővel mindenképpen (és így a másnaposságot is megelőzöm).

Az, hogy elmész egy buliba, nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell innod magad. Ehhez persze találni kell olyan embereket, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak és nem az az elsődleges céljuk egy buliban, hogy minél hamarabb lerészegedjenek, hogy aztán másnap ne emlékezzenek semmire, különben 1. úgysem fogod jól érezni magad 2. végül beadod a derekad, magukkal rántanak a haverok és te is leiszod magad. (Habár megsúgom, úgyis lesz legalább egy olyan eset, amikor megbillen az üveg, ami nem is baj, mert az ilyenekből tanul az ember. Én is így tanultam meg a határaimat, mint azt már említettem feljebb.)

Egyébként meg hidd el, hogy vannak olyan fiatalok (inkább már a 20-on évesek körében), akik szintén a kevesebb néha több elven vannak, tapasztalat. Na, meg hát én is ilyen vagyok, ugyebár.

Az ismerkedés meg...figyelj, emiatt én is sokat aggodalmaskodtam régen (én sem vagyok buliba járós, 2-3 havonta ha egyszer elmegyek valahova), de azért azt is fontos tudatosítani magadban, hogy életed szerelmét nem a város legmenőbb szórakozóhelyén fogod megtalálni éjjel 2 órakor...

2018. aug. 5. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!