Vannak itt olyanok akik szenvedélyesen vagy hobbi szerúen, gyűjtik az energia italos dobozokat? Vagy csak én vagyok
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok egyedül?
1,5 két hete lett a hobbim az ilyen aluminium dobozos energia italos dobozok gyűjtése. Jelenleg van már 3 db burn, 3db bombás és egy darab hell classicos dobozom.
2018. júl. 18. 09:21
2/3 anonim válasza:
Én a coca cola&pepsis dobozokat gyűjtöm, már van kb 40. xD
3/3 anonim válasza:
Egyik ismerősöm gyűjtötte az egzotikusabb, érdekesebb dobozokat, egész szoba tele volt/van neki. Vannak neki is gyakori dobozai, mint pl neked. 1-2 db/fajta
Szerintem az ilyen gyakori dobozokat amit bármely kis sarki boltba meg tudsz venni nem érdemes elrakni. Tényleg max 1-2 darabot. Minek? Bármikor tudsz venni párszáz forintért oszt cső. Még csak eszmei értéke sincs egy sima helles vagy burnos doboznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!