Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik szenvedélyesen vagy hobbi szerúen, gyűjtik az energia italos dobozokat? Vagy csak én vagyok

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok egyedül?

1,5 két hete lett a hobbim az ilyen aluminium dobozos energia italos dobozok gyűjtése. Jelenleg van már 3 db burn, 3db bombás és egy darab hell classicos dobozom.

2018. júl. 18. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Minek?
2018. júl. 18. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a coca cola&pepsis dobozokat gyűjtöm, már van kb 40. xD
2018. júl. 18. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm gyűjtötte az egzotikusabb, érdekesebb dobozokat, egész szoba tele volt/van neki. Vannak neki is gyakori dobozai, mint pl neked. 1-2 db/fajta

Szerintem az ilyen gyakori dobozokat amit bármely kis sarki boltba meg tudsz venni nem érdemes elrakni. Tényleg max 1-2 darabot. Minek? Bármikor tudsz venni párszáz forintért oszt cső. Még csak eszmei értéke sincs egy sima helles vagy burnos doboznak

2018. júl. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!