Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Shadowhunters: Clary meghalt?...

Shadowhunters: Clary meghalt? Mi lesz vele? (katt! )

Figyelt kérdés

A 3A véget ért, mégpedig azzal hogy Clary "meghalt". Olvastam cikkeket, amiben le van írva hogy csak azt hiszik, hogy meghalt. Olyat is hallottam hogy Lilith, Johnatan, és Clary Edomba került. Annyira ütős jelenet volt a végén amiben Jace könnyekben tört ki a hír hallatán, miszerint Clary meghalt.

Kérdéseim:

1) Jace bűntudatot fog érezni amiatt hogy Clary meghal?

2) A Bukott angyalok városában benne van hogy "Sebastian" majdnem megerőszakolta Clary-t. Benne lesz majd a sorozatban vm iilyesmi, vagy rá utaló, vagy Clary majd elmondja Jace-nek?

3) Szerintetek hogy fog visszatérni Clary? Mit fognak reagálni a többiek?

4) A Mennyei tűz városát egy 2 órás filmbe akarják egybefoglalni...Ez egy rendes film lesz mint bármelyik más?

5) Démon képében, vagy Will Tudor képében lesz majd Johnatan?

6) Lesz még Clary - "Sebastian" csók szerintetek?

Köszönöm a válaszokat!! :)

2018. júl. 13. 13:44
 1/1 beluska254 válasza:

Szia

Clary valóban nem hal meg, benne lesz a hátralévő részekben is, szerintem még a következő rész elején gyorsan feloldják ezt a csavart :D amire sajnos jövő tavaszig még várni kell, a film nem tudom miről fog szólni mivel azzal szándékoznak lezárni a sorozatot és lényegében egy dupla részt jelent nem teljes filmet

valamint nem hiszem, hogy lesz Clary - Sebastian csók

2018. szept. 7. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!