Szerintetek a Shadowhunters-ben Jace vagy Alec néz ki jobban?
Figyelt kérdés
:D2018. jún. 4. 16:14
1/5 anonim válasza:
A sorozatban szerintem egyertelmuen Alec viszont a filmben Jace
2/5 anonim válasza:
Szerintem Alec (Matt), nekem Jace-szel (Dom) sincs semmi bajom de Alec (Matt) jobban néz ki. Bár Jace (Dom) szeme nekem annyira tetszik (heterokrómiás ugye), olyan gyönyörű.
3/5 anonim válasza:
Egyértelműen Alec. Jace szerintem hülyén néz ki a sorozatban. De 2014-ben a Vámpírakadémia c. filmben jól néz ki.
4/5 anonim válasza:
Hát... A sorozatban Alec (Matt) de Jace (Dom) se néz ki rosszul. A filmben (Csontváros magyar címe) nekem se Alec (Kevin) se Jace (Jamie) nem tetszik de ha választanom kell akkor inkább Jace (Jamie). Ha a könyvet nézzük akkor egyértelműem Jace és ez nem tudom hogy spoiler-e de azért kiírom hátha vkinek az... Tehát SPOILER A könyvben (Elveszett lelkek városa) Alecnek állig (majdnem vállig) érő haja van ami nekem nem tetszik SPOILER VÉGE. Ha belsőt nézünk akkor mind a 2-t imádom de Jace stílusa jobban tetszik (khm... Khm.. Talán mert róla sokkal több van a könyvekben és ő sokkal többször beszél khmm...). Am kérdező neked ki tetszik jobban? (Amúgy ezt így bónuszba irom
5/5 anonim válasza:
4. Vagyok (meg 2. Is) a végén ezt így bónuszba írom azt az előző válaszhoz írtam (itt a 2.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!