Csontváros rajongók, ti mit gondoltok a 7. részről? A Shadowhunters nektek tetszik?
Esetleg írt, hogy egy ép eszű ember írt egy folytatást?... ( Nekem a sorozat, a Shadowhunters egyáltalán nem tetszik, szóval ha valaki kitalálná, hogy milyen lenne Clary, és Jace jövője, az nem lenne rossz... )
Én is írtam folytatást, de nem lett valami jó... Szóval, ha valaki szeretné, akkor nagyon szívesen fogalmaznék vele egy új részt, nagyon sokat segítene... Engem legalábbis zavar, hogy iyen könnyen lezárták. Vagy, ha valaki írt pót 7. részt, kérem, hogy privie mindenképp küldje át!
1. Mit értesz 7. rész alatt? A Végzet Ereklyéi 6 részes, a Pokoli Szerkezetek 3, az Árnyvadász Akadémia 10, a Bane Krónikák szintén 10, a Gonosz Fortélyok majd 3 lesz, csak még nem jelent meg mind magyarul, meg lesz még, de az még ha jól tudom, sehogy nem jelent meg. Neked melyik a 7. rész?
2. Te most fanfictiont akarsz íratni valakivel? Mert elég zavaros a megfogalmazás, nem egészen értem.
3. Én szeretem a sorozatot, bár teljesen külön kezelem őket. Két különböző sztori, ami ugyanazon az ötleten alapszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!