Mit tegyek, hogy ne cikizzenek emiatt?
Imádok olvasni, eleinte ezért is kaptam az ívet a barátaimtól/osztálytársaimtól, de ezt már megszokták. December körül írni is kezdtem saját történeteket, de csak magamnak, nem töltöttem fel Wattpadra vagy ilyesmi oldalakra. Nemrég megmutattam néhány barátomnak, és kiröhögtek. Hogy milyen gáz már, hogy ilyenekkel foglalkozom szabadidőmben. De én tényleg nagyon élvezem, de nagyjából büszke vagyok arra/azokra amit/amiket írtam... Bánt, hogy ők ezt így reagálták le. Mit tegyek?
Bocsi, ha rossz kategóriába írtam a kérdést, nem igazán tudtam, hova kéne.
16/L
Ha szeretnél visszajelzést, vagy pár szép szót, akkor csak olyanoknak mutasd meg az írásaid, akik szintén olvasnak, vagy akár írnak. Abban az esetben, ha nem nincs ilyen ismerősöd(ami azért szomorú lenne), akkor vagy tartsd meg magadnak a történeteid, vagy mégis töltsed fel valahová :)
(Eléggé rosszul szituált barátaid vannak, hogy kiröhögtek azért, amiért írsz... Időtöltésnek szerintem az egyik legszebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!