Hímzés vagy horgolás?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb? Nyárra szeretnék valami elfoglaltságot,ami tetszik és szeretem csinálni.2018. jún. 26. 19:11
1/3 anonim válasza:
Mindkettő jó. Én inkább horgolni szoktam mert ha pl. kis négyzetekből horgolsz takarót, azt strandon, bárhol lehet, a végén meg kimosod, a hímzés kényesebb. De a másik se rossz :)
2/3 anonim válasza:
Anélkül, hogy nem próbálnád ki, nem fofod tudni, hogy melyiket szereted jobban :-)
Én kötni kezdtem még tavalyelőtt télen. Aztán tavaly tavasszal szerettem bele a horgolásba. A zokniktól kezdve, takarón és a figurákon át, a fürdőruháig bármit meg lehet csináln. Tényleg imádom. Mostanában babákat gyártok :)
A hímzést is próbáltam, nem vagyok túl ügyes benne. De azért az alapöltések, kis virágok stb mennek.
Ha horgolni vágysz, van fenn youtube-on szupi oktatóvideó és ajánlom a "Horgolt minták mindenkinek :)" nevű facebook csoportot. Szebbnél szebb alkotásokat tesznek fel és a tanulni vágyóknak is készséggel segítenek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Eddig horgoltam és ki akartam próbálni a hímzést is,de akkor maradok a horgolásnál
2018. júl. 2. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!