Mekkora horgolótűt és milyen vastag fonalat vegyek, ha kezdő horgoló vagyok?
Figyelt kérdés
Most szeretnék megtanulni horgolni, esetleg tudtok olyan oldalakat vagy könyvet is ajánlani amiből könnyen és gyorsan el tudom sajátítani?2016. febr. 22. 14:23
1/2 anonim válasza:
Középvastag, 3-3,5-4 megfelelő lesz, általában ezzel szokás kezdeni. A neten nagyon sok anyag van, magyarul is. Vannak írottak, képesek, de javaslom, hogy a YouTube-on is keress bátran. Horgolás, vagy horgolás kezdőknek kulcsszavakat használj.
A fonal passzoljon a tűhöz, nem kell semmi spéci, elég a legolcsóbb műszálas, gyakorláshoz az még jobb is. Lehetőleg világos színt használj, a legjobbak a halvány pasztellszínek (eddigi tapasztalataim szerint, de pl. nagyon sokan kezdenek valami élénk lilával vagy naranccsal, a piros viszont okozhat gondot - én halvány rózsaszínnel és babakékkel kezdtem).
Ha kicsit belejöttél a gyakorlatba, és értesz angolul, érdemes lenne belenézned angol videókba is, kiváló technikákat lehet találni.
2/2 A kérdező kommentje:
1-es, nagyon köszönöm! :)
2016. febr. 22. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!