YouTube videózásban tudnátok segíteni? (több lent)
Senki sem kezd profiként. A befutott videósok korai videói is gyengébbek az újabbaknál. Ez természetes, ahogy gyűlik a tapasztalat és új ötletekkel bővíted a videóidat, technikailag és tartalmilag is, úgy leszel egyre jobb.
Nézd csak meg Szirmainak ezt a korai videóját: https://www.youtube.com/watch?v=_l5XJ4RnV2c
Negatív kritikák és fikák pedig lesznek. Akkor is, ha teljesen profin csinálod, amit csinálsz. Ezzel tudni kell együtt élni. Ha ezzel együtt tudsz élni vagy tudsz tanulni az építő kritikákból, mert olyan is lesz, akkor szedd össze a bátorságod és vágj bele.
De ne a hírnévért kezdj videózni, mert akkor csalódás fog érni. Ha nem jókor kapsz el egy felfutó trendet, akkor évekbe telhet felépíteni egy népszerű csatornát. Ha csak híres akarsz lenni, akkor előbb veszíted el a motivációd, minthogy elérnéd a célod. Annál is inkább, mert a videóidon is érződni fog, hogy nem a kreativitás a motorja a dolognak, csak követed a vlogger divatot.
amúgy igen. azzal tennéd a legrosszabbat, ha letiltanád az értékeléseket. nincs annál rosszabb, amikor valaki önértékelési gondokkal küzd, és rengeteg ilyen fiatal van...
fontos megszokni a kritikát, szóval ahogy 2-es is írta, nem fogsz egyből profi lenni, de ha eltalálod a témáddal sok ember érdeklődését, akkor viszonylag könnyebb lesz a fejlődés, de azzal is számolni kell, hogy lehet az emberek nagyrésze semmi extrát nem lát benne. pontosan ezért kell elhatározni, hogy te videózni szeretnél, ha szeretik, ha nem, hisz leköt téged. ha nem köt le eléggé, csak muszájból be akarsz állni a sorba egy félig stabil ötlettel, akkor könnyen fel fogod adni, főleg ha nem érdekel eleinte senkit.
Azonkívül amiket adtak az előttem válszolók fontos dolog még, hogy a videózásra már-már kikapcsolódásként tekints.
Tehát ha úgy ülsz le videózni, hogy jaaj ne már megint, akkor tényleg ne kezdj bele.
Nekem 3 éve ez a hobbim... 3 a fenét, már 4 éve!
És a mai napig örömmel készítem, és tanulom az új programokat.
Puposbali a nevem a youtube-on.
Hobbi szinten készítek videókat, és felrakom a youtube-ra...
Bár majd szeretnék elkezdeni videózni, vlogolni, mert van 1-2 ötletem, de ehhez még le kell győzni bizonyos technikai korlátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!