Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Más is van úgy, hogy fesztivál...

Más is van úgy, hogy fesztiválon nem akar egyéjszakás kalandokba bonyolodni?

Figyelt kérdés

Mindenhol látom, hogy vigyek óvszert magammal, de én már csak azért sem akarok, mert akkor ha elég részek vagyok, még a végén belemennék.

Nem tudom, engem ez az egész érzelmek nélküli testiség hidegen hagy. Fantáziálni jó róla, de utólag biztos megbánnám, mert röviden: ez nem én vagyok.

Arról nem is beszélve, hogy mi van ha kilyukad a gumi. (igen, van eseményutáni tabletta, stb, de ezután a következő 1-2 hétben biztos szar lenne ha eszembe jutna, a fesztivál maradék részéről nem is beszélve.)

Ez a kérdés igazából elég elcsépelt lenne, ha lány lennék. (vagy mégsem?)

De hát férfi vagyok, és így gondolom ez már nem olyan gyakori. (vagy mégis?)

2018. jún. 22. 13:50
 1/1 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy vele egyedül szerintem 🙆 én sem gondolok olyan jókat az egy éjszakás kalandokrol egy fesztiválon de hidd el lehet hogy jó is kisulhet belőle🤔
2018. jún. 24. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!