Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lányok, Fiúk! Nektek mi a...

Lányok, Fiúk! Nektek mi a hobbitok? Mit csináltok szabad időtökben?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és eddig minden napom a tanulásról szólt. Bejárósként, egy erős,'elitnek' nevezett gimnázium mellett 0 percem nem volt. 5-re értem haza és 11-ig tanultam mindennap.

Most hogy végre kijártam, van szabad időm az egyetem mellett.

Arra lennék kíváncsi, hogy a korosztályom, vagy akár fiatalabbak is, mivel töltik szabad idejüket?

Például megismertem egy fiút aki annyi mindent mesélt nekem, hogy jár focizni, horgászni, vadászni, zene iskolába és egyetemre is jár.

De én az ég világon semmit sem tudtam mesélni magamról. Csak annyit,hogy szeretek futni és kutyát sétáltatni.

De nagyon unalmasnak tartom magam.

20 évesen nem hiszem, hogy találnék olyan tánc csoportot ahova befogadnának és elkezdhetném, zenéhez is botfülű vagyok.

Ti miket szoktatok csinálni?

2018. jún. 15. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Én zenéket, dallamokat készítek amikből többnyire semmi sem lesz a jövőben, de az alkotás folyamata nagyon kikapcsol. Emellett fényképezőgép mindig a táskámban van, ha látok érdekeset, lekattintom. Este csillagokat, holdat szoktam fotózni... :) Nem mondom hogy én csinálom a világ legjobb fotóit, de szerintem ez is jó kikapcsolódás.
2018. jún. 15. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és 22/F :D
2018. jún. 15. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedül vagyok itthon,akkor zenét hallgatok,remélem a szomszédok szeretik a metált ;D

Szeretek új bandákat felfedezni meg ilyenek

Játszok a kutyámmal

Aztán még próbálok kitalálni jó kis gitár riffeket és vagy sikerül megvalósítani vagy nem :D

2018. jún. 15. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Ugyanígy érzek én is. Most, 19 évesen érzem úgy, hogy végre fellélegezhetek, és végre van időm azokkal a dolgokkal foglalkozni, amikkel mindig is szerettem.

Az én életem sem szólt másról, csak a kollégiumba járásról, ahol ugyebár semmilyen szakkörre, sportolásra nem volt lehetőségem.

Nekem annyival más a helyzetem, hogy zeneművészeti én tanultam, így a hobbim az volt, amit tanultam... és amibe aztán kicsit bele is fásultam, mert ott senki nem annak, hanem egy versenyistállónak fogta fel.

Szeretek rajzolni, alkotni, újabban videókat és fényképeket készíteni/vágni. Ezen kívül énekelek és zongorázom, továbbá könyvet is írok. Szintén hobbinak fogom fel a vásárlást. Bár ez elég sztereotíp dolog, de ilyenkor szeretek inspirációként meríteni, még akkor is, ha akkor épp nem veszek semmit.

Továbbá a YouTube a barátod. 😉 Gyakran órákig képes vagyok receptek, instirációk után kutatni.

2018. jún. 15. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a hobbitok alacsony, üreglakó lények.

Amúgy srácok... a zenehallgatás mióta hobbi? Én valahol lemaradtam :D

2018. jún. 15. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Néptáncolok <3 hidd el, vannak olyan csoportok, ahova befogadnak fiatal kezdő felnőttként :) csak érdeklődni kell :) ha nagyvárosban laksz, akkor úgy még könnyebb
2018. jún. 15. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. :) Ezek nagyon izgalmasan hangzanak!! :)

Jaj nagyon szívesen néptáncolnék, alsóban elsőtől harmadikig néptáncoltam. Azóta sajnos egyszer sem.

Kicsit félek csatlakozni, de majd megpróbálom akkor ! 😊

2018. jún. 15. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző néptáncos lány vagyok :D 21 évesen, idén kezdtem újra, 6 év kihagyás után :)) találtam csoportot, pedig nem Budapesten élek :p szóval csak bátran :)
2018. jún. 16. 06:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon választ nem tudok adni, mert én is sortárs vagyok :D, de jó tudni, hogy más is így van ezzel.

Én is szoktam beszélgetni nállam sokkal érdekesebb emberekkel, akiktől ha megkérdezem, hogy hogyan telt a hétvége mindig tudnak valamit különlegeset mondani és amikor vissza kérdeznek gyorsan elterelem a kérdést, mert furcsának érzem azt válaszolni, hogy "Edzetem egy jót, az android appomon dolgoztam és a teknőseimnek felmondtam a fizikát."

Mert vagy azt hiszi, hogy felsőbbrendűnek tartom magamat azzal, hogy a jövőmön dolgozom vagy unalmasnak.

Az a furcsa hogy kicsit úgy érzem mintha kimaradnék valamiből ezért szégellem a dolgot, de túlságosan céltudatos vagyok és időpazarlásnak fogom fel ha elhívnak egyetem után egy sörre vagy egy egésznapos rendezvényre.

Meg én abban találom meg a boldogásot, amit csinállok, de a társadalmi elvárások miatt mégis rosszul érzem magamat.

Talán az egyedüli hobbim a gitározást, amit havonta 1-2x csinállok csak 10 percen át ha úgy tartja kedvem, meg az edzés, de az is inkább önfejlesztés és kikapcsolódás.

Amúgy szintén 20 éves vagyok. Nyugi nem vagy egyedül...

2018. júl. 2. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!