Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti csináltok Podcast et?

Ti csináltok Podcast et?

Figyelt kérdés
Ti csináltok, és ha igen, milyen témában? Hogyan kezdtétek, és hogyan csináljátok?
2017. szept. 12. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. szept. 12. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem.

De ha egyszer elkezdeném akkor zenei témában lenne.

Elsőnek felvennék pár részt előre (kb 1 órásakat).

Persze barátokkal akik ugyanúgy konyítanak valamit a zenéhez. Most ezalatt értem azt, hogy hangszerekről beszélni, erősítőkről, otthoni stúdió berendezés tippek, aktuális hírek a zene világában és hasonló..Persze ezeknek előtte alaposan utána kell járni.

Mikor már felvettem 2-3 részt és feltöltöttem, ráírok valamilyen magyar zenével/zenészekkel foglalkozó facebook oldalra, hogy nem-e esetleg megosztanák valamelyik adásomat, esetleg kicsit promznák-e pl (Hammerworld).

Persze nem árt beszerezni egy jó minőségű stúdió mikrofont. Tescos 1000 forintos mikrofonnal el sem kezdeném.

2017. szept. 15. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Detto igy vagyok vele csak mas hobbival. Bar en meg embereket sem talaltam ra, de igen. Egy normalisabb mikrofont akar kozosbe, grafika, hova erdemes feltenni, soundcloud, youtube, egyeb.

Amugy en meg nem hallottam itthon ilyen podcastrol, bar itthob elegge gyenge a dolog meg, meg gagyi:/

Amugy betamadhatsz kisebb blogokat is, irjanak rolatok, vagy kezdetben promocioert cserebe stb.

2017. szept. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!