Csajok, mit csináltok egy szórakozóhelyen?
Pl elmentek egy buliba csajokkal, haverokkal. Hogy öltöztök fel? Mennyit isztok? Egyáltalán milyen zenék szólnak egy átlag középkategóriás helyen? Lehet arra bulizni? (Mert én rühellem az agyon dj-zett tuc tuc zenét, kicsit oldschool vagyok)
Milyen táncot nyomtok? Ribiset vagy csak úgy keringtek mint gólyakaki? Nem jön rátok a nevetés egyes srácoktól? (bocsi, csak én idétlennek tartom ahogy a sracok ott tancolni probalnak, még a csajok tudnak valami ribiset nyomni, ami "menó", de a pasik?)
Bocsi amúgy, nem beszóogatni akarok, csak nem tudom felfogni, mi a jó ebbe. És mivel a többség oda van a bulizásért, szeretném megérteni mit lehet ott szeretni?
Légyszi ne oltsatok be, tényleg csak kivancsisag
Köszi 24L
Mivel senki nem válaszolt még, ezért majd én :)
Alapból én sem vagyok oda a szórakozóhelyekért, de pár barátom szereti őket, így ha a társasággal megyünk valahova, sokszor ott kötünk ki. De konkrétan nem oda készülünk, általában csak beülünk először egy bárba vagy kocsmába, átlagos, hétköznapi ruhában, iszogatunk, jól érezzük magunkat, aztán mikor már elkezd hatni az alkohol, és kibeszélgettük magunkat, átmegyünk egy szórakozóhelyre. Ahova menni szoktunk, ott több terem van, nem mindenhol átlag tücctücc dj zenék mennek, mi sem az ilyen termekben szoktunk lenni. Normálisan táncolunk, nem bepasizni megyünk, plusz srácok is szoktak velünk lenni, és ők sem társkeresés céljából vannak ott, csak jól érezzük magunkat, ha úgy van, akkor énekeljük az ismert dalokat, nevetünk, tök jól elvagyunk. Az idióta, ismerkedni vágyó pasik azok, akik idegesítenek csak, hogy azt hiszik rögtön oda lehet jönni ás tapizva táncolni, de szerencsére a társasággal figyelünk egymásra, mindig van valaki, aki észreveszi ha a másikunk épp nem érzi jól magát egy szituban, és segít lekoptatni az illetőt :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!