Balaton Soundról mit érdemes tudni?
Ha nem sátraztok, akkor nem kell olyan sok dologra figyelni, a fesztiválozásban az a kemény... Kb arra kell így figyelni, h egyszerre menjetek vissza aludni hajnalban, h ki ne zárjatok valakit. Délután 3-4 ig nem nagyon vannak műsorok, az előtt csak a közösségi élmény miatt érdemes kimenni. A drogokkal tényleg vigyázni kell, nehogy a cigók majorannát adjanak valami más helyett, ezt több felöl hallottam már. Piát nem lehet bevinni, inkább kint borozzatok, vagy ilyesmi. Igyatok sok vizet, meg éjfél körül kajáljatok valami tartalmasat. Szerintem a soundon is festipay kártyával kell fizetni, azt lehetőleg ne hagyjátok el, vagy naponta töltsetek rá annyit, amennyit előreláthatólag elköltötök. Ne menjetek magassarkúba, mert sokat fogtok gyalogolni, nekem általában vízhólyagom is szokott lenni, de van orvosi sátor, ott adnak tűt kiszurni meg fertőtlenítik. Ja, kézfertőtlenítő meg ilyen-olyan törlőkendő sem árt.
Kötelező olvasmány: YOLO világ, második évad a youtubeon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!