Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Unatkozok ti mit csináltok?

Unatkozok ti mit csináltok?

Figyelt kérdés
12/f unatkozok megvan minden lecke és tanulni nem tudok mit mert szünet van és nem adnak tanulni valót olvasni utálok a gépet már unom nem tudok mit csinálni
2010. jún. 12. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Én szoktam unatkozni, vagy ha mégis, akkor Farmvillezek vagy sudokut fejtek.

Kár, hogy olvasni nem szeretsz, biztos rossz magyartanárod volt, pedig van egy csomó pont a te korosztályodnak való kalandregény az antikváriumokban.

Verődj össze az osztálytársaiddal, és menjetek strandra!

Ha van valami természetes víz a környékeden - ami már nincs kiáradva -, és van kutyád, vidd le fürdeni!

Vagy a barátaiddal menjetek kóborolni. Mi így hívtuk azt, amikor a határban, vagy közeli erdőben sétálgattunk, és felfedezőset játszottunk, igen 12-13 évesen is.

Menj piacra! Persze nem a hagyományosra, hanem ahol régi dolgokat árulnak. Csak nézelődni, de hátha találsz ott valamit, ami pont kell. Akármit. (én a múltkor működőképes tetrist vettem)

Barátokkal játszótér és fagyi. Barátokkal biciklizés, görkorcsolya, gördeszkázás. Esetleg állatkert, nem tudom, hol laksz.

Ha van kreativitásod, használd ki! Fess, rajzolj, vegyél agyagot, mintázz! Csinálj papírmasét!

Esetleg, ha otthon vagy, teregess ki, mosogass el, nyírd le a füvet! Annak még örülni is fognak.

Ha pesti vagy, és szereted a szerepjátékokat, menj el a Holdfényconra, most van!

2010. jún. 12. 10:43
 2/10 A kérdező kommentje:
pecsi vagyok és most nem engenek le mert nagyon süt a nap és tegnap nagyon leégtem a strandon
2010. jún. 12. 10:49
 3/10 anonim válasza:
Menjél csajozni...
2010. jún. 12. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, mennyire szereted az ilyesmit, de elmehetsz még galériába, múzeumba is.

Esetleg nézz meg otthon egy filmet. (Pécsről nem sokat tudok, életemben talán háromszor, ha voltam ott.)

Barátokkal, egy mikrofonnal (vagy diktafonnal) csinálhattok rádióműsort, sajátot, csak úgy poénból. Vedd fel a hangot, aztán torzítsd!

Esetleg még kártyázhattok, römi, magyar kártya, nem tudom.

Ha van padlásotok, akkor menj fel felfedezni! Az is tök jó tud lenni.

Rendezd át a szobádat, találj ki valami újdonságot!

2010. jún. 12. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:
msn->osztálytárs,barát(nő) beszélgetés
2010. jún. 12. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne gépezzél arra ott a tél, sportolj pl bringa jó zenével áááááááááá legfincsibb tuti dolog!
2010. jún. 22. 17:21
 7/10 A kérdező kommentje:
bocs te hol laksz itt szakad az eső és k..va hideg van
2010. jún. 22. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:
PS3,PS2
2010. jún. 22. 17:27
 9/10 A kérdező kommentje:
de PS nincs
2010. jún. 22. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
17:25 esőkabát, sárvédő..... oszt csoki :D
2010. jún. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!