Mit csináltok a nyári szünetben? Mert én nagyon unatkozok. 17/L
netezek, eljárkálok barátokkal, párommal teaházba, kocsmába, margitszigetre, vadaspark és bp állatkert is be van tervezve
hastáncolok, lovagolni is fogok, ha marad rá pénzem, olvasok, szerepjátékozom a barátaimmal és a párommal, meg persze kettesben is sokat vagyok vele
21/L
netezek, bulizok, karaokezni járok, alszom, és intézem az egyetemi felvételim. Meg néha haverokkal éjszakázunk egy kis kávézóban, a "fekete démon" kíséretében (fekete absynthe :D)
utóbbi elég jó dolog, a 2centes nem is üt meg, de égeti a torkodat, és utána negróíz marad a szádban... kb annyi alkohol kerül a szervezetedbe, mint egy korsó sörtől. Az az élmény pedig, amikor látod égni fölötte a cukrot, pótolhatatlan. De fontos, hogy tartsd a mértéket, jóval erősebb minden piánál.
és persze csocsó, billiárd, és egyéb elhanyagolhatatlan dolgok :)
18F, pécs
köszi mindenkinek a gyors válaszokat:)
"tanultam" belőlük:D
akinek van párja annak sztem könnyebb elfoglalnia magát:):P ugye 22:33as:D:D
nekem most a mogyoródi aqupark betervezve :P remélem sikerül:D
mindekinek további jó nyarat:)
az eléggé jó lehet, én is beterveztem, csak nem tudom,mikor jutok el oda... eléggé messze van. Zalaegerszegre viszont megyek, nem is egyszer :D
tavaly az egész nyarat exemmel töltöttem, és lemaradtam mindenről szinte. Hidd el, egyedül jobb :D
"abszintos"
2 hét családi nyaralás.
1 hét barátokkal nyaralás.
1 hét külföldi rokonokkal városnézés (ők jönnek Pestre).
És egy-egy nap elvétve.
Aztán kezdődik a suli.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!