Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha unatkozok?...

Mit csináljak ha unatkozok? (Lent)

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon unom a gépet is, csak 10-20 percre jövök elrendezni a farmomat(www.farmerama.hu). De aztán a szobámban nemtudom mit csináljak... Már majdnem mindent meguntam, a szobámat eddig folyton takarítottam, de már csak akkor ha nagyon koszos(1 héten max 1x)

Segítsetek, mit csináljak? 12/F

2011. okt. 27. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Tanulás? Sport?
2011. okt. 27. 11:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Sokat szoktam tanulni azután apám kikérdez, jól elmondom, aztán unatkozom. Sportolni? Háát az még nem jutott eszembe, de aztis befogod vezetni! :) Köszi a választ!
2011. okt. 27. 11:51
 3/5 anonim válasza:
Olvass regényeket, találj magadnak hobbit, menj kirándulni, beszélgessetek a családban többet.
2011. okt. 27. 12:02
 4/5 kiss melinda anita válasza:

sziasztok

Nagyon szeretem a farmeramát,régóta játszom!Nemrégen ellopták a 76 os farmomat sajnos az én segítségemmel .

Most újra kezdtem egy új regisztrációval, de nagyon fáj a sok beleölt idő pénz.

Ha valaki olvassa ezt,aki megunta a farmozást,vagy egyszerűen nincsen ideje foglalkozni vele,kérem szépen gondoljon rám, nagyon megköszönném .

Melinda

kissmelinda1990@hotmail.hu

2011. dec. 16. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
sportolj, esetleg ha szeretsz rajzolni pl van egy kedvenc mesehősöd azt megpróbálod lerajzolni, vagy esetleg (bár ez drágább mulatság) elkezdhetsz valamilyen hangszeren játszani. én pl gitározok és ha unatkozom akkor erősítő be gitár behangolva éés gyakorlom az előző órai anyagot vagy kitalálok dallamokat.
2012. aug. 26. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!