Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha unatkozok?

Mit csináljak ha unatkozok?

Figyelt kérdés

Sokszor szoktam unatkozni. Lenne ötletetek, hogy mit csináljak? Imádom az ilyen kreatív dolgokat, ötleteket stb. Ha tudtok küldjetek ötleteket, oldalakat, vagy boltokat, ahol tudnék kreatív dolgokat venni. Köszi.

13/L (Debrecen)

2011. júl. 28. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Írjál. Ha nincs nagyon saját ötleted, kezdd fan fictionnel. Vagy zenélj, edz, tanulj nyelvet.

Kreatív dolgok? Rajzolj, fess textilt, csinálj képeket, ilyesmi.

[link]

ez a kreatív hobbi katalógusa, ez pedig a webshop:

[link]

ez egy másik, itt is tudsz kategóriák szerint nézelődni:

[link]

Amúgy van például a Praktika magazin, abban is ilyen dolgokkal van tele. A honlapon is vannak dolgok

[link]

2011. júl. 28. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer egy unatkozós napon a fejembe vettem, hogy megtanulok zsonglőrködni. Három labdával nem is olyan vészesen nehéz, egy fél nap alatt úgy-ahogy sikerült is :) A neten egész jó leírásokat lehet hozzá találni. Nem nehéz, és ha sikerül elsajátítani, akkor egy viszonylag különleges képesség, amivel vagzizni is lehet :P
2011. júl. 28. 23:52
 3/7 A kérdező kommentje:

1. hozzászóló: nagyon sokat segítettél! pont ilyen dolgokat kerestem *.* köszii

2. hozzászóló: zsonglőrködés? nem is rossz ötlet :D meg is akarom tanulni. köszi ^^

2011. aug. 4. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
majd írj a fejleményekről, kíváncsi vagyok :)
2011. aug. 5. 22:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia! nem tudom, melyik válaszoló vagy, de az elsőnek üzenem, hogy már sok érdekes dolgot készítettem :D

A második válaszolónak meg azt üzenem, hogy még gyakorolgatnom kell a zsonglőrködést, de már jobban megy, mint első alkalommal :DD

pusziii

2011. aug. 6. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:

[link] itt vannak kreatív dolgok keresztszemes fonalazás, gyöngyök ...

[link] és itt is :D

ha meg van egy uncsi pólód egy rrégi ruhábol kivághatsz mintákat és rávarrhatod az uncsira majd szólj melyiket választottad!! :D

2011. okt. 17. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
hogy lehet fel tenni kérdést lécci segítsetek!!
2011. okt. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!