Milyen grafit keszletet vegyek es hol?
Szia!
Mondjuk én kiskorom óta rajzolok, dee én úgy gondolom hogy még nem szükséges grafit készlet. Egyesével veszem a ceruzákat, majd ha lesz rá pénzem, akkor veszel mert amúgy drága :c (alkotói gondok:D) dee ha te nagyon szeretnél, az interneten vagy művészboltokban (művészbejárókban) lehet kapni.
Remélem segítettem ^^
Én sem hiszem hogy még szükséges a készlet,nem attól lesz valaki profi,HB-vel is lehet csodákat alkotni. :)
Én kb 7 éve rajzolok komolyabban,meg képzőbe is jártam,de sosem volt rá szükség. Mai napig csak rotringgal(töltőceruza) meg pár B-ceruzával rajzolok. Rotringból is a 0.5 mm hegyet használom csak. Abból szépen kilehet a h-tól kezdve a b-ig majdnem minden árnyalatot hozni. Ha nem,akkor alkalmazok otthon talált h,hb ceruzákat is,a sötétebb részekhez pedig a 6b és 8b elég.
Mellékelek képeket is,hogy lásd kb mit lehet ebből kihozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!